hvordan du tilføjer belysning til indendørs planter

hvordan du tilføjer belysning til indendørs planterOprettelse accent lys til indendørs planter er en sjov hjem forbedring projektet . Accent belysning behøver ikke at være almindeligt eller fantasifulde fordi enkel og praktisk belysning teknikker kan gøre den største virkning . Hvis du har naturlige eller syntetiske planter i dit hjem , kan du oprette en inspirerende lyskilde ud af disse grønne tilbehør . Større anlæg har tendens til at give den bedste baggrund for accent belysning i hjemmet , så stress tilføje yderligere lys over disse elementer .
Som du kan se på denne side , lightingsupply . dk og thelashop. com kan hjælpe dig med belysning forslag . For nogle praktiske tips om hvordan man bruger naturlige og syntetiske planter til belysning din solrum , stue og soveværelse , følg disse enkle retningslinjer

Du skal bruge: .
snor lys
pærer .
pyntegrønt .
stof .
vindue behandlinger .


1 .
brug kan Lights on stueplanter
Tall indendørs naturlige planter kan belyses med , kan lys eller klip på lys i en måde, der er æstetisk tiltalende . Når solen begynder at indstille og dit hjem kræver en vis indendørs belysning , planter i hjørnet af stuen begynder at kigge mørk og livløs . At bringe en følelse af lys til dem formørket hjørner i rummet , kan du tilføje en dåse lys eller et klip på lys til bunden eller filialer af en høj gulv plante . Disse yderligere lyskilder tilføje personlighed til stuen og giver en kilde til belysning . Kan lys kommer i mange forskellige størrelser og farver og kan bruges med planter , der varierer i størrelse og form . Med den rette belysning på en høj stue plante , vil du føle dig som en varm glød har invaderet din stue .
2 .
strengeinstrumenter Lights on Ficus Træer

Ficus træer er blevet en populær syntetisk dekorativt træ i løbet af de seneste par årtier . Disse træer , både naturlige og syntetiske , har dejlige grønne blade og en enkel gren struktur . At tilføje nogle drama til et soveværelse , kan du dekorere en ficus træ med nogle bittesmå strengeinstrumenter hvidt lys . Disse lys strenge kan pakkes forsigtigt omkring grenene og ned ad stammen af træet . Resultatet er en romantisk plante , der skaber en blød glød i dit soveværelse design . Oprettelse accent lys til indendørs planter er en givende hjem forbedring projekt, der vil engagere belysning som et dekorativt supplement til rummet . Enkel og praktisk belysning teknikker kan gøre en stor indflydelse på din solrum , stue og soveværelse indretning . Hvis du har naturlige eller syntetiske planter i dit hjem , oplyser blade og grene kan skabe inspirerende lyskilder .
3 .
Brug Vine i en Havestue eller lukket gårdhave

Syntetiske vinstokke kan bruges til at tænde et gårdhave eller solariet på en måde , der er varm og venlig . Du vil føle, at du lige har indtastet en tropisk Cabana . Køb flere lange syntetiske vedbend vinstokke fra din lokale håndværk butik og wrap strygeinstrumenter lys rundt om vin . Hvis det er muligt , lys strenge, der har en grøn ledning bruge , så ledningerne blanding i pænt med den grønne vin . Når du har viklet vin med strengeinstrumenter lys , kan du forsigtigt tack vin langs kanten af rummet , hvor loftet møder gulvet . Resultatet er en oplyst rum , der bærer en tropisk atmosfære . Du vil føle at du er på ferie hver gang du går ind i rummet .

gode råd og advarsler


 • Vine er fleksibel , så bøje det og forme den som du har brug .
 • altid være forsigtig , at dine pærer ikke producerer for meget varme . Du dont ' ønsker, at din vin eller tekstiler at gå på kompromis sikkerheden .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med antikke mælkejunger
 • ideer til en indbygget knagerække
 • hvordan du fjerner Limede tæpper
 • hvordan man kan arrangere møbler i en kombineret opholds -og spisestue
 • hvordan du installerer flise på en bordplade
 • hvordan man kan genoprette gulfarvning hvid reflekterende maling
 • rustfrit stål vindue behandlinger
 • hvordan man kan forbinde et loft fan med en lys til en kontakt
 • hvordan man kan gøre fantastiske gingerdough til din potpourri
 • hvordan man redo en lysekrone
 •