hvordan du tilføjer farve til en skarp hvid badeværelse

hvordan du tilføjer farve til en skarp hvid badeværelseHvid badeværelser tendens til at være en smule livløs , når de ikke har et dekorativt element indarbejdes i rummet . Hvis du foretrækker den sprøde og rene look af en solid hvid badeværelse , men ønsker at det havde et dekorativt element , så kan du bruge et bruseforhæng , håndklæder , vægudsmykning, og tilbehør for at bringe kreative design til området . Bright hvide vægge i et badeværelse er friske og sterilt , men uden tilsætning af nogen farve , kan de virke skarp og uindbydende .
Som det ses på denne side , nlyte . dk og CrateandBarrel. com kan hjælpe dig med din designer ideer . Et par praktiske tips vil hjælpe dig tilføje en følelse af personlighed til din hvide badeværelse design

Du skal bruge: .
interiør maling
. badeforhæng .
badehåndklæder .
håndklæder .
badeværelsestilbehør.


1 .
Sort og hvid farve Accenter
Der er ikke noget helt så påvirker som drama, sorte og hvide kan føje til et badeværelse design . Da dit badeværelse allerede er malet hvid og dit badekar og håndvask har også en stærk hvid udseende , du har det perfekte udgangspunkt for en sort og hvid dekorative tema . Blomster-eller ternet sort og hvid badeforhæng vil bringe en kunstnerisk element til badeværelset da © cor . Derudover vil kontrasterende sorte og hvide håndklæder og sengetøj bringe et strejf af mønster og elegance til dine monokromatiske ordningen . Nogle sorte og hvide badeværelse udskrifter kan sammenfiltret og indrammet at tilføje nogle kunstnerisk design til din væg område . Du vil også kunne finde sort smedejern badeværelse tilbehør som et håndklæde rack , sæbedispenser , og skraldespand , der vil tilføje en kontrast til mørke element til dit badeværelse da © cor .
2 .
Jewel Toned Badeværelse Design
Som supplement til de barske hvide vægge og møbler i dit hvide badeværelse , du kan tilføje nogle juvel-tonet tilbehør til liver op stemningen . Dyb rød , rige brune , bløde lilla , og dæmpet greens kan alle tilføje en farverig element til din hvide badeværelse design . Tilbehør, såsom en dekorativ væv boks, farverige kunst glas , og moderne håndklæder kan bringe et moderne design til dit grundlæggende badeværelse farveskema . Desuden vil en juvel-tonet bruser tæppe eller bademåtte tilføje en følelse af varme til dit gulv område . Med tilføjelsen af nogle rige og levende juvel farver , kan du oprette et badeværelse motiv , der er elegant og indbydende .
3 .
Natural Accenter Blend med en White badeværelse

En af de bedste måder at bringe nogle varme og personlighed til en skarp hvid badeværelse er at indarbejde naturlige farvetoner ind i stuen . Blød brune , chokolade nuancer og subtile tan kan alle se særligt tiltrækkende med en hvid badeværelse layout . Disse naturlige elementer kan tilføje en følelse af varme , mens du stadig holder den friske , rene og sprøde originalt badeværelse design . Nogle vidjer tilbehør og stejle vindue behandlinger vil supplere den naturlige badeværelset da © cor . En lys beige bomuld badeforhæng og nogle mørke chokolade dekorative håndklæder vil bringe en designer element til monokromatisk badeværelset ordningen . Hvid badeværelser tendens til at være en smule kedelig og uinspirerende , når de ikke har et dekorativt element indarbejdes i rummet . En sprød og ren udseendet af en solid hvid badeværelse kan være den perfekte tomt lærred til et nyt badeværelse design . Forskellige farver og tilbehør bringe kreativt design til badeværelset området .

gode råd og advarsler


 • Color behøver ikke at være levende , så styre fri af primære farver . De er en smule ungdommelig .
 • Du kan stadig få hvide trim eller hvidt inventar , så brug avis og malere tape for at forhindre uønskede male pletter .
 • Anden Artikel

 • prinsesse slot instruktioner
 • hvordan man forbereder et køkken lysplan
 • Sådan opdaterer lamper med spraymaling
 • hvordan du fjerner farve fra forhæng
 • nem halv måne vindue behandling
 • hvordan man kan afslutte en kælder uden sheetrock
 • gammelt vindue ideer
 • hvordan du indstiller flise støbning
 • interiør design med motorcykler
 • hvordan du installerer en væg plantageejer
 •