hvordan man bruger designeren strategier for at gøre en lille soveværelse se større

hvordan man bruger designeren strategier for at gøre en lille soveværelse se størreSmart designer strategier kan gøre en lille soveværelse til en komfortabel stue . Unikke dekorative elementer kan bruges til at forvandle en lille uønsket soveværelse til et indbydende og afslappende område . I et lille soveværelse , skal der være et kontaktpunkt og kun én . Rummet kan simpelthen ikke råd til at have mere end ét center af opmærksomhed . Desuden kræver en lille soveværelse forenklet møbler , så rummet er funktionelt og ikke blot dekorative . Endelig er et lille soveværelse skal have en ensartet da © kor tema eller vil det miste sin plads at maksimere indsats .
Som du kan se på denne side , kan du besøge CedarWorks. com og DirectBedroomFurniture. com for nogle praktiske møbler ideer . Disse få konkrete forslag vil hjælpe dig med at oprette et soveværelse , der ser større end livet

Du skal bruge: .
hems
køjeseng .
dresser .
skrivebord .
sengetøj .
vindue behandlinger .


1 .
et kontaktpunkt Kun
Da din lille soveværelse nødt til at virke større end det i virkeligheden er , vil du ønsker at skabe en stærk knudepunkt , der maksimerer det visuelle appel . Da din seng vil tage størstedelen af rummet , vil du sikkert gerne din hovedgærde eller vinduet over din seng til at tage front og i centrum . Ved hjælp af en headboard som kendetegn attraktion vil give dig mulighed for at indarbejde designer stil ind i stuen . Træ hovedgærder , stof hovedgærder , og malet gavle vil hver give dig mulighed for visuelt at henlede opmærksomheden på bagsiden af det rum, hvilket gør væggene synes længere . Ligeledes vil et knudepunkt vindue design bringe opmærksomhed til bagsiden af rummet. Vinduet kan være dekoreret med dekorative blinds , silkeblød ren gardiner , eller nuancer at samle temaet i rummet . En lille soveværelse krav et kontaktpunkt alene.
2 .
forsimplede Møbler Maksimerer gulvplads
Da du ønsker at drage fordel af hver kvadratmeter i rummet , vil du ønsker at begrænse antallet af møbler og stilen af møbler i rummet . Et slankt design , der er enkel og ukompliceret vil maksimere den samlede øje appel af soveværelset . Ud over din seng , skal den ene ende tabel og en skrivebord eller dresser tilstrækkeligt . Det er vigtigt at reducere mængden af rod i lokalet , så holde området pænt organiseret . Enkel og minimal møbler er nødvendige i et lille soveværelse design .
3 .
En Unified Du00C3 u00A9 cor tema giver et sammenhængende design
Lamper og spejle kan bruges i en lille soveværelse for at gøre rummet større ud, så vælg disse dekorative accenter som værelse maksimering da u00A9 cor . Et spejl er placeret strategisk på væggen modsat døren kan faktisk gøre en lille soveværelse ser næsten dobbelt så stor . For den maksimale effekt , skal du vælge en væg spejl , der er på de store størrelse . Hertil kommer , skal du vælge da © kor , der supplerer spejlet og lamperne i stil og motiv . Børstet nikkel er et populært medie , som kan findes på rammen af et spejl , i bunden af en bordlampe eller omkredsen af et ur . Dette skinnende metal vil hjælpe samle da © kor i dit lille soveværelse design . En lille soveværelse ikke har for at se små og uindbydende , og det kan være attraktivt og tiltrækkende . Maksimere rummet er nøglen !

gode råd og advarsler


 • Selv små spejle arbejder for at forstørre et lille soveværelse plads .
 • Sørg for at dit loft seng eller køjeseng område har en sikker indgang . Du skal måske tilføje en stige for at garantere sikkerheden .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge vinflaske stearinlys
 • den bedste beskyttelse af personlige oplysninger gardiner
 • tømrerarbejde ideer til loftet
 • hvordan man kan anvende spansk stil stuk
 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • murske strukturering oplysninger
 • hvordan man effektivt bruge drager i haver og hjem da © cor
 • blomst -formet svamp maleri instruktioner
 • hvordan man wire en forsænket badeværelse lys
 • skab maling ideer
 •