hvordan man bruger moderne træpaneler i stuen design

hvordan man bruger moderne træpaneler i stuen designFraming en stue med træ er et populært dekorativ design, der ligner paneler . I 1970'erne var det almindeligt at se stuer og huler , som var blevet fuldstændig beklædt med eg eller mahogni . Heldigvis , moderne træ da © kor er ikke så tung eller upersonlig som den tidligere beklædning da © cor . Moderne træ udformning i en stue bruges til at puste nyt liv i almindelig plain drywall og forældede paneler på en måde , der er frisk og kunstnerisk . Ved at tilføje dekorative træ indramning til et rum , kan du medbringe en følelse af visuelle appel og moderne design til rummet .
Besøg architecturaldepot. com og DuraGroove. com som det ses på denne side for et par paneler ideer . Et par enkle tips vil hjælpe dig med at forstå , hvordan du ramme din stue med træ på en måde , der er funktionelt og iøjnefaldende

Du skal bruge: .
træpaneler
. træsorter .
kroneformen .
negle .
lim .
hammer .


1 .
Brug træplader til Accent the Walls
Du kan hammer og sikre nye boards til din eksisterende gipsvæg eller paneler . Ved at anvende større nævn, der er fire inches i bredden blandede med regelmæssige en tomme boards , kan du oprette en fornemmelse af dynamisk struktur. Ved at skifte den bredere brædder med de mere smalle brædder , vil en mønstret vægplads vise sig, at der både er arkitektonisk indbydende og kunstnerisk inspirerende . Hvis du vil tilføje en moderne element i rummet , bør disse boards kun anvendes omkring tre fjerdedele af vejen op ad væggen , således at gips eller eksisterende paneler viser ovenfor . Jo større portion, malet i en lysere farve og den øverste del af muren skal males en mørkere kontrastfarve . Derefter kan du øverst på nederste del af træpaneler med en dekorativ træstol jernbane . Hvad en fantastisk hjem forbedring Dette moderne vægpaneler vil gøre .
2 .
Tilføj Crown Molding for at skabe drama
Når du har indrettet din stue med træ bord indramning elementer som nævnt ovenfor , kan du tilføje træ kroneformen hvor væggene mødes loftet . Dette kroneformen kan males i samme farve som den nederste del af paneler . Denne farve kombination vil bringe en følelse af enhed til rummet . Kroneformens skal være brede og tyk med en smule af udsmykkede design . For at understrege det moderne elementer i den nye indretning , mulighed for kroneformen at danne passe rundt i kanten af rummet .
3 .
Påfør en Wide fodpanel

For at fuldende træ indramning designet af dit nye stue , tilføje en ekstra bred Baseboard til bunden af din paneler . Dette vil binde sammen paneler, kroneformen , og gulvarealet på en måde , der er attraktiv og ensartet . Vær sikker på at male disse tre områder samme farve , så du får en harmonisk stue design . Ved hjælp af en dybere farve af maling på det lille område mellem træpaneler og kronen støbning , skal du oprette en mere rummeligt værelse miljø . Alle øjne vil være tvunget til at se opad således skabe en skærpelse effekt til rummet . Framing en stue med træ er en populær dekorativt design, der er moderne og overkommelig . Resultaterne vil blive en visuelt tiltalende design , der fokuserer på brugen af træ elementer i en moderne stue .

gode råd og advarsler


 • Jo bredere støbning , jo mere dramatisk appel .
 • kroneformstopperne og træpaneler kan splintre , så brug et søm med en bøde hoved til dit interiør design .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male beton til at ligne marmor
 • hvordan man kan buff lak maling
 • Ny tæller og backsplash idéer til køkkenet
 • hjemmelavet urne springvand
 • teen interiør design ideer
 • hvad er twill bånd bruges til ?
 • maleri instruktioner for Hardie planke
 • hvad man skal gøre med knudret fyr paneler ?
 • usædvanlige ideer til efterbehandling en kælder loft
 • den bedste maling farver for sundhed
 •