hvordan man designer en art deco køkken

hvordan man designer en art deco køkkenHvis du er på udkig efter en magisk køkken design , skal du overveje Art Deco motiv . Dit valg af Art Deco som en populær udsmykning motiv siger , at du er i kontakt med både klassisk og moderne udsmykning stilarter . Art Deco blander glatte linjer traditionel arkitektur med moderne og slanke krumning af dekorative elementer til at skabe en magisk køkken design . Den sjove del om en Art Deco køkken er det faktum , at du kan mikse og matche teksturer , medier , og stoffer på en måde , der er helt designer venlig .
Som det ses på denne side , kan du besøge thebeanbagstore. com eller FLOR. com for noget kunst deco køkken ideer . For et par grundlæggende tips om hvordan man trække ud Art Deco køkken design , skal du følge den venlige forslag

Du skal bruge: .
stof
apparater .
interiør maling .
tilbehør .
indvendige udsmykning .


1 .
Mix og Match Møbler
Art Deco køkken design giver dig mulighed for at tage en vis frihed i valget af møbler til dit køkken plads . En enkel køkkenbord og stol kombination kan være den perfekte måde at mikse og matche de designelementer af Art Deco perioden . For eksempel kan du sætte en lille træbord i køkkenet og der tilsættes to sølvfarvede metal stole til at slutte udseendet . Normalt ville en træbord efterspørgsel træstole , men ikke så med Art Deco design . To metallisk stole , enten malet for at se det eller er fremstillet af krom eller smedejern , kan være den perfekte supplement til en enkel træbord . Denne blanding og matchning af teksturer og medier giver dit køkken område for at appellere til den klassiske side , mens der stadig tilføje en moderne finurlig Art Deco element .
2 .
Brug farverige Retro Style Stoffer
Desuden kan din Art Deco køkken kommer til livet som du tilføjer farverige tekstiler og mønstre til rummet . Art Deco er om store enkle mønstre og retro appel , så vær kreativ med diamant mønstrede gardiner og en rød retro dug . Desuden kan disse farverige stoffer skal bruges til at skabe tekstur til rummet med at udforme et stykke af dekorative stof og hænge det på væggen . Retro Style Stoffer kan tilføje en designer touch til din Art Deco køkken .
3 .
Vælg Metallic Apparater og hardware
En Art Deco køkken kræver brug af metalliske apparater og hardware . Med populariteten af børstet nikkel i de seneste par år , vil metalliske apparater og hardware ikke være svært at finde . Faktisk er det metallic finish på mange moderne køkkenmaskiner en tegn på, at Art Deco dekorative design element er i live og godt . Som du vælger metalliske apparater og hardware til dit Art Deco køkken , kigge efter møbler , der har en retro design. For eksempel , greb en blender med en buet metallisk base eller en brødrister med store sølv vil man kunne fremme Art Deco appel . Art Deco design til køkkenet er et populært og høj efterspørgsel dekoration motiv . Når klassisk dekorative elementer kombineres med moderne krumning , en blanding af medier , og retro stof , kan slutresultatet blive groovy .

gode råd og advarsler


 • Art Deco interiør design tilbehør kan ofte findes hos din lokale Goodwill eller Frelsens Hær .
 • Børstet nikkel apparater tendens til at vise fingeraftryk , så du får brug for en god rengøring produkt .
 • Anden Artikel

 • lakering et møbel sofa
 • hvordan du fjerner permanent markør fra en tør slette tavle
 • hvordan man kan nyistandsætte fra halvtredserne møbler til moderne
 • kinesisk vindue behandlinger
 • ideer til laminat skabe
 • hvordan man bruger gips i Paris for at dække en mursten pejs
 • hvordan man bruger en læder tekstur rulle
 • hvordan man bruger latex maling på glasfiber badekar
 • beton pletter materialer
 • dobbelt stang vindue behandlinger
 •