hvordan man foder to lyskontakter med en strømkilde

hvordan man foder to lyskontakter med en strømkildeNår to brydere styre en enkelt stativ eller stikkontakt , er det ledningsnet ordningen kaldes en " tre -vejs switch . " Du bruger denne ordning oftest , når du har brug for et par kontakter ved forskellige indgange til at styre en enkelt loft-monteret stativ , såsom en lys eller fan , men er en stikkontakt i væggen nemt tilsluttes en tre -vejs switch . I tre -vejs switch kredsløb et par " rejsende ledninger " forbinder de to kontakter sammen . Den effekt er ført gennem et af de parametre første eller gennem stativ . . Med henblik på denne artikel , flyder strømmen først til den første switch, derefter til stativ , som i dette tilfælde du har monteret i loftet , og endelig til den anden skifte

Du skal bruge:
Utility kniv eller Nøglehullet så .
Fisk tape .
To -leder ikke- metalliske kappe kablet .
Tre-wire ikke- metalliske kappe kablet .
Elektriske stik .
Lyskontakter .
Skift kasser .
Brace bar .
Samleboksen .
Skruetrækker .
BX -kabel ( ekstraudstyr ) .
Hammer ( ekstraudstyr) .
Loftlampe ( e.
g.
, ventilator eller lys) .


1 .
Installer switch bokse og inventar samleboks . Brug en switch box som en skabelon for muren snit og gøre loftet skæres i henhold til de anvisninger , som armaturet producenten . Fastgør kontakten bokse til gipsvæg . Monter armaturet 's junction boks på en bandage bar hang over loftet mellem to strøer .
2 .
Cut 1- af -2-tommers adgang huller , hvor væggen og loftet mødes direkte over skifter til at gøre driften af kablet lettere .
3 .
Kør to-leder el-kabel ud af stikkontakten beholderen til Switch 1 . Fjern sokler mellem beholderen og Switch 1 og afbryde adgangen huller under dem til at køre kablet . Fjern strømkilden udløb fra sin kasse og tilslut BX -kablet til stikkontakten , droppe kablet ned til åbningen i bunden af muren . Ledningen i rummet mellem bunden af gips og gulvet og op til kontakten . Udskift gipsvæg . Som et alternativ kan du køre kablet over loftet , som beskrevet i næste trin .
4 .
Kør tre -leder el-kabel fra hver skifte til loftet samleboksen . Feed fisk tape gennem adgang hullet og på tværs af loftet til samleboksen . Fastgør ledninger til fiskene tape og træk det tilbage over loftet mod dig og slippe wiren bag væggen til switch . Mark den hvide ledning fra Switch 2 med et stykke tape i begge ender . Dette indikerer , at den er i færd elektrisk strøm .
5 .
Foretag tilslutningerne på stativ . Tilslut alle jordledninger ( grøn eller bare kobber ) og jord kredsløbet til samleboksen . Tilslut den røde ledninger sammen . Slut den markerede hvide ledning fra Switch 2 med den sorte ledning der kommer fra Switch 1 . En sort og hvid ledning stadig at blive tilsluttet armaturet .
6 .
Foretag tilslutningerne på switches . På Switch 1 , forbinde jordledninger sammen og jord til boksen . Tilslut det hvide ledninger sammen . Tilslut den sorte ledning fra strømkilden til terminalen på kontakten mærket " fælles . "Tilslut den resterende sorte og røde ledninger til de andre terminaler. ved omskift 2 forbindelse den sorte ledning til den fælles terminal og den markante hvide og røde ledninger til de resterende terminaler .
7 .
Tilslut stativ til ledninger på samleboksen og fastgør armaturet til klemkassen i henhold til producentens anvisninger .

Anden Artikel

 • Regency vindue behandlinger
 • DIY stof vindue arch
 • DIY bad spejl indramning systemer
 • hvordan man kan male tapet over træ
 • hvordan man kan ombygge dit badeværelse under 100 dollar
 • bachelor hus udsmykning idéer
 • hvordan du installerer spore lys omkring hjørner
 • DIY bordløber
 • hvordan du installerer l gardinstang parentes
 • hvordan man kan skære gardiner
 •