hvordan man installere en sauna derhjemme

hvordan man installere en sauna derhjemmeInstallation af en sauna derhjemme er en nem opgave , når indledende beslutninger er truffet med hensyn til størrelse og placering i saunaen. Installation af saunaen selv snarere end at ansætte en entreprenør vil sænke de samlede omkostninger ved projektet med omkring 35 procent . Couple at besparelserne med fordelene af at have et hjem sauna , og det er let at se, hvorfor hjem saunaer bliver stadig mere populær som en gør- det-selv projekt . Den mest almindelige sauna installationen er omdannelse af en walk-in closet til en lille specialbyggede sauna .

Du skal bruge:
Custom -built sauna kit
. Målebånd .
Hammer .
3- tommer træ negle .
Rundsav .
Øjenbeskyttelse .
1- af -2 forskalling strimler ( længde og antal afhængig af rummets størrelse ) .


1 .
Planlæg din kundetilpassede sauna projekt omhyggeligt . Beslutte, hvilke værelse vil blive konverteret til en sauna . Størrelse og placering er vigtige overvejelser , da de direkte påvirker omkostningerne ved projektet . Vær sikker på det rum, du vælger har en stikkontakt allerede er installeret ( eller i det mindste deler væg med en eksisterende stikkontakt ) . Custom saunaer kan designes til at passe ind næsten enhver størrelse og form værelse , så du kan være kreativ . Specialbyggede saunaer kan bestilles hos en af de mange producenter , alt du skal gøre, er at give et fuldstændigt sæt af målinger ved hjælp af en standardiseret ordreseddel leveret af dem
to
Vælg rummet . ( normalt en walk- in closet ) , du ønsker at konvertere til en sauna . Forsigtigt udfylde brugerdefinerede sauna ordresedlen ved at tage nøjagtige værelsespris målinger , så besvarer alle spørgsmål om plads på ordresedlen . Bestil din sauna med den af fabrikanten foreslåede måleteknikker og bestilling procedurer , uden afvigelser . Det omfatter normalt udfylde en standardiseret måleskema med tilsyneladende gentagne spørgsmål , derefter tilføje eller fratrække nogle specifikke dimension til den samlede rumstørrelse at imødekomme deres valgte byggematerialer . Yderligere punkter til notat om den standardiserede orden skemaet er venstre-vs højre dør swing , antallet af bænke til at omfatte , og et par andre muligheder . Tag din tid med bestilling af opgave , da hele projektets succes afhænger af din opmærksomhed for detaljer , når du bestiller i saunaen .
3 .
Forbered plads til at acceptere sauna kit . Dette indebærer at fjerne alt fra vægge , gulv og loft . Alt dette skal forblive er de konkrete ( eller træ ) gulv , rene gips vægge og en åbning , hvor saunaen døren vil gå .
4 .
Klip enkelte forskalling strimler til længde . De bør være så lang som rummet er høj ( normalt 8 meter ) . Antallet af strips behov med ca 1 bånd til hver 18 inches af vægplads , der skal dækkes (husk at skære nok alle vægge) . Cut nok til også at omfatte loftet på 18- tommers mellemrum .
5 .
Sæt underlaget strimler på toppen af eksisterende væg knopper i hele lokalet , ved hjælp af 3- tommer søm afstand hver 12 inches . Nitter kan være beliggende ved en meget let trykke på væggen med en hammer . Når lyden hammeren foretager ændringer fra hule til solid, så den stud står bag dette sted . Loftet skal være udstyret med forskalling strimler så godt, langs alle loftsbjælker . Find dem på samme måde som væg knopper .
6 .
Følg saunaen producentens anvisninger , når du installerer sauna kit . Det grundlæggende koncept er , at de snittede saunaen stykker vil knytte til underlaget strips , der er blevet placeret i hele rummet . De fleste kits anbefaler , at loftet skal knyttes først, efterfulgt af 4 vægge og derefter døren . Bænke er normalt installeret efter anlægget er vedlagt ( i nærheden af en stikkontakt ) .

gode råd og advarsler


 • Tag dig tid til at kontrollere alle dine målinger før bestilling i saunaen . Et par ekstra minutter for tidligt i processen kan spare dig for mange timers arbejde , når installationen er gennemført.
 • Brug altid øjenbeskyttelse når du bruger en rundsav .
 • Anden Artikel

 • stilarter latinske nuancer
 • hjemmelavet avis beholdere
 • popcorn loft hjælp
 • hvordan man kan omlakering messing døre på en brændeovn
 • klovn centerpiece fødselsdag ideer
 • hvordan du installerer mosaik sten flise over laminat
 • hvordan man bruger bølgepap tin som en backsplash i et køkken
 • hvordan man laver vintage og samleobjekter væg kunst fra en vinylplade album
 • hvad de skal gøre , hvis din flise ikke svarer
 • hvordan man finder en runde spisebord og afføring sæder
 •