hvordan man kan blande køkken og stue design

hvordan man kan blande køkken og stue designSamlende en stue og køkken er ikke altid en let opgave, især hvis de arkitektoniske elementer i dit hjem er ikke contusive til blanding. Åbne grundplaner er normalt det bedste for gennemførelsen af det mål om iblanding en stue med køkken design , men andre hjem layout vil også arbejde . Da køkkenet og stuen er to af de hyppigst anvendte rum i huset , er det vigtigt at skabe en fælles opholdsstue , der understøtter da © kor og design af køkken og de funktionelle og komfortable elementer i stuen .
Som du kan se på denne side , kan CrateandBarrel. com og QueenCityGranity. com hjælpe dig med at finde nogle gode køkkenudstyr . Værelse blanding er en accomplishable opgave, hvis du følger nogle enkle dekorative teknikker

Du skal bruge: .
matchende apparater
køkken indretning .
stue dekorationer .
gulvbelægning .
tæppe .
vindue behandlinger .


1 .
fjerne fokus fra den Hvidevarer
I en blandet stue og køkken design, visuel opmærksomhed skal skal flyttes væk fra køkkenmaskiner og mod den kombinerede stil . Med andre ord , at neutrale apparater falde i med da © kor af området er de mest egnede til en samlet stue og køkken tema . Dertil kommer, at billig køkkenudstyr at være en smule mere støjende end deres dyrere modparter . I et kombineret køkken og stue design , er rolige apparater nødvendige . Du ønsker at fjerne fokus fra de apparater og videre til de mere æstetiske områder af rumdesign .
2 .
Tilføj Countertop Seating
sker der noget magisk når sæde er føjet til et køkken på en måde , der gør køkkenet et komfortabelt lounging område . Hvis du tilføjer barstole og høje køkken stole til skranken , der er tættest på din stue , vil du oprette komfortable sæder i køkkenet selv . Som et resultat , vil din køkken ikke blot skal ses som en spiseplads , men vil også blive betragtet som en lounging område . Hvis du tilføjer stole, dreje og polstrede sæder , vil du have et opholdsområde , der er næsten lige så komfortabelt som stuen sofaen . Voila ! Køkkenbordet sæder er lige blevet den perfekte overgangsordning element, der vil oversætte dit køkken og stue plads . Unified siddepladser gør det trick .
3 .
fjerne unødvendige Køkkenudstyr
Din lyst er til din stue og køkken til at være en forenet og harmonisk plads , så knick knacky køkkenredskaber skal blive fjernet . Diverse skeer , spartler , og knive bør opbevares i nærheden ude af syne efterlader plads på dit køkkenbord låg til de mest nødvendige apparater . En stor skål med frugt , en moderne te kedel , eller en brødrister er praktiske måder at dekorere dit køkken plads på en måde, der supplerer din stue design . Samlende et køkken og en stue er en udfordring , der er værd at acceptere . En harmonisk blanding af værelserne vil være godt værd tid og kræfter .

gode råd og advarsler


 • Clutter er en afskrækkende , når det kommer til videresalg . . . holde ting klar .
 • En ensartet køkken og stue tema eneste virkelig fungerer, når to værelser er tæt på hinanden . Du kan stadig bruge en lignende tema til at give et flow i hele huset , men den skal også bruges i det tilstødende rum .
 • Anden Artikel

 • forventet levetid for sol genopladelige batterier
 • hvordan man kan fjerne maling maskering mærker
 • hvordan man kan rengøre med Hagerty sølv polish
 • hvordan man kan hænge en akryl billedramme
 • hvordan man sand æggeskal male
 • flise på væg fjernelse ideer
 • hvordan man kan dekorere med smarte tilbehør til badeværelset
 • hvordan man beregner vægbeklædning
 • hvordan man kan matche skriveborde
 • hvordan man passer varathane træ gulv
 •