hvordan man kan dekorere en fransk land indgangen

hvordan man kan dekorere en fransk land indgangenEn fransk land indgangen til dig hjem vil tilføje en følelse af moderne elegance som gæster gør deres første indtryk af dit hjem . Indgangen til dit hjem er ikke vigtigt , fordi det er stort , eller fordi det er det vigtigste rum i dit hus , men fordi det er det rum, hvor det første indtryk er lavet . En fransk land foyeren vil bringe en følelse af elegance og luksus til dit hjem 's dekorative motiv . For at dekorere dit franske land indgangen på en måde , der er æstetisk tiltalende og attraktivt , kan du følge disse enkle tips .
Som det ses på denne side , kan du besøge potterybarn. com eller become. com for nogle franske land ideer . En fransk land appel er simpel , og fornemme , så dit hjem da © kor skal supplere den stilfulde temaet

Du skal bruge: .
stearinlys
lysestager .
accent tabellen.
vase .
blomster ( tørret eller reelle) .


1 .
Dekorer dit fransk Land indgangspartiet i grupper af to
Ja , den ene er ensomme nummer, du nogensinde vil se , og så vælger at udsmykke din franske land indgangen i grupper af to . I mange hjem design områder , er det vigtigt at dekorere i grupper på tre eller fem for at tilføje dimension og symmetri til området . I et mindre område som en Portrum eller foyer , er det acceptabelt at dekorere i grupper på to i stedet for tre . Hvis du vil oprette en fransk land visuel effekt , skal du vælge to stole , to vægtæpper , og to bord tilbehør til at bringe elegance til området . Udsmykning i grupper på to er en harmonisk stil kombination for en fransk land foyer .
2 .
Dekorer dit fransk Land indgangspartiet i White Distressed Wood
A nødlidende træ accent bord og to nødlidende træ formelle stole kan placeres i en fransk land tema Portrum at understrege den rustikke land elementer i dit hjem . Disse møbler kan males i en blød hvid eller off-white maling eller bejdse farver for at forblive i overensstemmelse med de franske tema . Nødstedte træ giver den naturlige korn og knopper af træet fiber til at vise ved at give møblerne en antik raffinement . Ved hjælp af en nødlidende træ bord og stole i forstuen også et sted for gæster at tage deres sko , hænge deres pels , eller simpelt anbringe deres pung eller nøgler . Nødstedte træ er en vigtig ingrediens for franske land design .
3 .
Dekorer dit fransk Land indgangspartiet med de europæiske Accenter
En fransk land tema Portrum handler om de traditionelle elementer af design i Frankrig . Disse europæiske accenter kan vises ved hjælp af arkitektoniske elementer, som er et symbol på Frankrig selv . På din hvide nødstedte træ accent tabel , kan du vise en miniature kopi af Eiffeltårnet eller Triumfbuen . Desuden kunne sorte og hvide fotos af Louvre eller det franske landskab blive vist på væggene . En fransk land motiv i et hjem 's indgangen skal straks afsløre din passion for europæisk design elementer . En fransk land indgangen i dit hjem vil tilføje en følelse af moderne elegance og enkle glamour til din boligindretning .

gode råd og advarsler


 • Husk at holde den franske landet dekorationer lyse og luftige .
 • Distressed træ er skrøbelig , så håndterer det omhyggeligt for at undgå uønskede møbler skader .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan sammenligne farveskemaer
 • husstand anvendelser af trisser
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk soveværelse design
 • DIY antikke frysere
 • hvordan man kan skjule en radiator med gardiner
 • hvordan man kan dekorere med kanonkugle soveværelse møbler
 • hvordan du installerer laminatgulve selv
 • hvordan du installerer trafficmaster fremtoning vinylgulve
 • hvordan man kan sælge Inuit fedtsten helleristninger
 • hvordan man kan male en plastic vandtank
 •