hvordan man kan dekorere en luksuriøs og komfortable soveværelse

hvordan man kan dekorere en luksuriøs og komfortable soveværelseOprettelse af en gæst rum i dit hjem kan du skabe et rum , der vil blive behageligt og indbydende for dine venner og familie . Da en gæst værelse ikke bliver brugt hver dag , kan du råd til nogle luksusforbrug i dette rum , at du måske ikke være i stand til i rum der er daglig slitage . Et værelse skal altid velkommen besøgende på en måde , der lader dem vide , at de er specielle og vigtige . Hvis du mener, det luksuriøse attributter på et femstjernet hotel , så kan du begynde at få en fornemmelse for , hvad en gæst soveværelse bør omfatte .
Husk, at en gæst soveværelse ikke behøver at være formel , der skal luksuriøse . Følg disse enkle tips til et gæsteværelse design, der er forførende og tiltrækkende . Som det ses på denne side , kan du besøge potterybarn. com og KingLinen. com for nogle gæst soveværelse udsmykning idéer

Du skal bruge: .
elegant sengetøj
. luksuriøse tekstiler .
stearinlys .
pyntepuder .
dekorative spejl .


1 .
Hold moderne bekvemmeligheder Tilgængelig
Gæster ikke altid kommer forberedt til en overnatning , så sørg for at du giver alle de moderne bekvemmeligheder , at de kan have behov for . At sørge for at deres ophold er behageligt , skal du sørge for at inkludere ekstra bøjler i skabene . Hertil kommer , sted rene håndklæder og vaskeklude på sengen , så dine gæster kan føle sig fri til at få ryddet op nogen tid , de ønsker . Placer en alarm clock og en læselampe på bordet tættest på sengen og sørg for , at alle pudebetræk og sengetøj er friske og rene . Bekvemt , sted læsestof , brevpapir og en kuglepen på bordet eller kommoden .
2 .
Må ikke sparer på Bedding
Det er ikke altid let at regulere temperaturen i dit hjem for at opfylde alles behov . Som et resultat , så sørg for at holde flere lag strøelse til rådighed for dine besøgende . Lagner , tæpper , en dyne , og et indkast tæppe kan alle placeres på en gæsteseng i en dekorativ måde . Du kan også bruge mange pyntepuder på sengen for at skabe en blød og romantisk atmosfære . Komfortabel strøelse er det vigtigste element i et gæsteværelse , fordi en god nats søvn er altid en prioritet .
3 .
Gå Above and Beyond
Da en gæst værelse er ikke brugt hver dag , kan du oprette en luksuriøs plads , som er forskellig fra normen . Sæt nogle friske blomster i en vase og placere dem i en synlig placering i rummet . Venner og familie vil mærke den særlige touch . Hertil kommer , indføre en klar glas kande vand og nogle elegante stykker af stilk og fod på en lille accent bord . Hvis dit budget ikke er begrænset , kan du også købe eller lave en lille frugtkurv til rummet . En behagelig stol vil også give en ekstra strejf af elegance til rummet og vil give dine gæster at sidde stille og læse eller tekst . Gæsteværelse design er bemyndigelse , fordi det giver dig mulighed for at skabe en indbydende rum , der er forskellig fra den enkelhed af hverdagen . Dine gæster vil værdsætte den ekstra indsats, du lægger i at gøre deres værelse den pæneste en i huset .

gode råd og advarsler


 • Gæsteværelse strøelse skal vaskes efter hver brug for at holde tingene frisk . Du ved aldrig, hvornår du kan få en overraskelse gæst .
 • Friske blomster visner hurtigt , så sørg for at udskifte dem , når de tørrer ud og begynder at visne .
 • Anden Artikel

 • fakta om split -plan boliger
 • passende afstand mellem kogeplade & kabinet
 • trappe gulvtaeppetyper
 • transport soveværelse temaer til drenge
 • ideer til tapet kant placering
 • hvordan man kan male beton til at ligne marmor
 • hvordan man kan styrke hjem indretning med antikviteter
 • tæppe farve forslag til et kirsebær spisebord
 • hvordan man kan lappe sømhuller til beton plet
 • hvad er en sol -controller ?
 •