hvordan man kan dekorere et bord med hortensiaer

hvordan man kan dekorere et bord med hortensiaerHortensiaer gøre elegant bord indretning . De blomstrer er ikke knyttet til nogen bestemt årstid , og kan i alt fra påske til Thanksgiving centerpieces . Hortensiaer findes i en bred vifte af skummende , feminine farver , hvilket gør dem ideelle til bryllup-modtagelse bord indretning . Brug hvide hortensiaer at føje sofistikerede til et blomstermotiv vise eller lyse blomstrer at tilføje en pop af farve til en central del

Du skal bruge:
hortensia
. Komplementære blomster som roser , liljer og orkideer .
Dekorative beholder , såsom en vase eller kurv .
Pyntegenstande , såsom muslingeskaller , marmor eller havet glas .
Frisk frugt.
Skål.
Stearinlys .


1 .
Vælg den farve hortensiaer , du vil bruge til at oprette tabellen indretning . Hortensiaer er tilgængelige i flere frodige nuancer , såsom friske hvide , pastel lyserød , lys grøn , lavendel , bløde blå , dyb pink og bordeaux . Vælg en farve eller farver, som koordinerer overordnet med din udsmykning tema .
2 .
Vælg et supplement blomster der skal medtages i tabellen arrangement . Hortensiaer har en sofistikeret look , så vælg blomster med en lignende stil . Medtag lyserøde eller hvide roser , eksotiske lilla eller hvide orkideer og calla eller Casablanca liljer . Oprette en all- hvide buket til en elegant look eller blande flere pulserende nuancer .
3 .
Vælg et dekorativt beholder til at vise blomster. Vælg en udsmykkede metal urne , en høj , klar glas vase eller et land-inspireret vævet kurv , afhængigt af indretning stil . For en charmerende shabby-chic-inspirerede look , placere en vase fyldt med pink og lysegrønne hortensiaer inde i en hvid vintage fuglebur .
4 .
Fyld en klart glas vase for at tilføje interesse . For en sommer Soiree , fyld vasen med hvide hortensiaer og skiver af citrusfrugter . Sted lyse antikke glaskugler eller sten i vasen for en pop af farve . Brug muslingeskaller eller stykker af havet glas til strand-tema bord indretning .
5 .
Beslut hvor du skal placere Hydrangea arrangement . Hænge en kurv med blomster eller vintage fuglebur over tabellen . Placer en vase med blomster i midten af bordet og omgive det med elementer som lys eller en skål med frisk frugt . .
6
Brug tørret hortensia i stedet for levende blomster , den alsidige blomstrer se temmelig begge veje . Tørret hortensia vil tilføje bløde farver til efterårsfarver og vinteren bord centerpieces . For falde indretning , placere en høj rust minimalistisk søjle stearinlys på et glas fad og omgive det med tørrede grønne hortensiaer og prydplanter majs kerner i nuancer af orange , rødt og guld . Pynte en julebordet med en glasskål fyldt med tørrede hvide hortensiaer , kviste af røde bær og kviste af fyrretræ .

Anden Artikel

 • spiderman soveværelse ideer
 • spejl fjernelse af støv
 • hvordan man laver en himmelseng med en træ dyvel
 • hvordan man har en vuggestue i en etværelses lejlighed
 • hvordan man rent trægulve , så de sidste en levetid
 • hvordan man kan arrangere dekorative væg hylder i forskellige længder
 • forskellige gulvtaeppetyper
 • hvordan man kan lappe sømhuller til beton plet
 • ideer til at dække en grim cement blok væg
 • shabby chic ideer til et soveværelse
 •