hvordan man kan dekorere et køkken med rustikke tilbehør

hvordan man kan dekorere et køkken med rustikke tilbehørRustik tilbehør til et køkken ikke behøver at være almindeligt eller kedelig , hvis du ved, hvordan man indfører nye farve , supplere med træ møbler , og kombinere enkle mønstre til design . En rustik køkken er en varm køkken , der glæder sig over den hyggelige og komfortable elementer , der bringer moderne design til rummet . Et rustikt køkken design vinder popularitet , fordi den kombinerer indbydende land elementer med udendørs robusthed på en måde , der er iøjnefaldende og meget beboelig .
Som det ses på denne side , kan du besøge ArchitecturalDepot . com eller sonsilverwest. com for nogle rustikke boligtilbehør . Nogle praktiske ideer til måder at føje tilbehør til en rustik køkken vil hjælpe dig med at oprette et moderne spise rum , der er funktionelt og behageligt

Du skal bruge: .
rustikke stof
smedejern accenter .
stearinlys .
lysestager .


1 .
indfører nye Color
rustik farve i et køkken er ikke kedelig eller kedelig . Det er behageligt og forfriskende på samme tid . Den bedste farve mulighed for en rustik tema køkken er en dyb subtil rød skygge . Denne skygge kan have en dyb kirsebær eller en brunlig tone , men det bør ikke grænser op til bordeaux . Den markante røde farve på væggene eller suppleres med rustikke tilbehør bringer det bedste frem i den varme forvitrede design . Indførelsen af rød som en frisk farve accent vil sikre, at dit landkøkken ikke ser kedelig eller nusset . Desuden kan rød sædepuder , rød plante , og endda en rød hane bidrager til den imponerende rustikt design .
2 .
Suppler med Træ Møbler
Hvis du planlægger at købe et køkken , der spisning , så sørg for at købe et træ en, der har en forvitret appel . Desuden kan du tilføje træ tilbehør , som supplerer de store stykker af møbler eller dit træ kabinet . For eksempel , placeret en træ kuriositet skab eller reol i hjørnet af køkkenet vil give dig en accent stykke , der kan være dekoreret med en rustik motiv . Træ dekorative bakker og vægtæpper kan også supplere den rustikke tema , der er så let vises ved at bruge træ som din vigtigste medie . Træ, der knyttede tekstur eller en kornet design vil tilføje en rustik element til dit køkken da © cor .
3 .
Kombiner enkle mønstre
landkøkken design handler om at bringe de naturlige elementer i den udendørs i din indendørs rum . Som et resultat , du ønsker at give mønster og tekstur , der minder om den udendørs . Ligesom din knudret træmøbler og forvitret tilbehør bringe en naturlig appel til køkkenet , mønster og tekstur kan så godt. En praktisk mønster for en landkøkken er en moderne væve af naturlige udendørs elementer . Dette mønster kan plaid , blomster , eller stribede så længe det ser rustik i sin appel . Nogle forslag til tilføjelse stof til en rustik køkken inkluderer Native American dekorative dækkeservietter , plaid Gingham gardiner , og sydvest designet tæpper . En rustik køkken er et populært køkken design løsning , fordi det er varmt og sympatisk til det barske og forvitrede udendørs elementer .

gode råd og advarsler


 • naturlige elementer kan ofte være fundet i din egen baghave .
 • Hvis du bruger produkter lige fra udendørs , kan du ønsker at behandle dem for fejl . Pinde og blomster er ofte insekt angrebet .
 • Anden Artikel

 • hvordan du installerer trafficmaster fremtoning vinylgulve
 • hvordan man kan lappe sømhuller til beton plet
 • hvordan man kan tegne simple hus planer
 • hvordan man kan gøre hjemmelavet naturlige ulmende duft nr.2 ( Baja )
 • uventilerede gas log monteringsvejledning
 • baseball værelse dekoration ideer
 • vindue indretning idéer
 • hvordan man plet en terrassedør
 • hvordan man kan identificere Salem kina mønstre
 • hvordan de skal dække tæppe slid på trin
 •