hvordan man kan dekorere et soveværelse design for søskende

hvordan man kan dekorere et soveværelse design for søskendeI en perfekt verden , ville alle børn få hans eller hendes eget soveværelse . Men der er tidspunkter , hvor der er pladsproblemer i et hjem , og tvillinger eller søskende skal tvinges til at dele et soveværelse . I de fleste tilfælde er dette ikke enden af verden , og børnene rent faktisk ender nyder venskab , som er udviklet over tid . Hvis du vil oprette et soveværelse rum , der passer både børn og deres dobbelte personligheder , kan du oprette en soveværelset design, der er tiltalende og funktionelt til dine børn .
Som det ses på denne side , kan du besøge EasyClosets . dk og køjesenge-Store. com for nogle soveværelse indretning ideer . Udsmykning et soveværelse for to kan ofte være et hjem forbedring projekt, der er dobbelt så sjovt

Du skal bruge: .
loft seng eller køjeseng
. maling .
dekorativt tilbehør .
soveværelse møbler .
vindue behandlinger .


1 .
Vælg et Loft Bed
Loft senge og køjesenge er de mest plads bevare mulighed, når udsmykning et soveværelse for to børn . Da pladsen i soveværelset skal deles , en køjeseng eller en køjeseng gør brug af vertikale plads i et rum . Som du opbygger opad , du frigøre gulvplads , som kan bruges til andet soveværelse fornødenheder . Moderne møbeldesign har produceret loftsenge , der kan stables og vendes i en måde at imødekomme layout mest soveværelse designs . Loftet senge eller køjesenge kan være parallel eller vinkelret på hinanden , afhængigt af dit soveværelse behov . Desuden giver loftsenge , der har en fold op futon som den nederste del af sengen siddepladser i ikke-sovende dele af dagen.
2 .
Personliggør enkelte barns Space

Selvom søskende deler et soveværelse plads , kan de hver har deres egen personlige elementer i rummet . Træ bogstaver kan males og hang til at præcisere det enkelte barns navn . Hertil kommer , kan komplementære farve mønstre bruges til at give hvert barn en personlig soveværelse da © cor . For eksempel kunne et barn have en lyserød og brun stribet dyne og den anden kunne have en lyserød og brun geometriske designet dyne . På samme måde kunne den ene tvilling har en turkis sengetæppe med et surfbræt dem , og en anden tvilling kunne have en royal blå dyne med en skateboard tema . Så længe da © kor blandinger til at skabe en harmonisk soveværelse design , kan hvert barn have sin egen personlige rum .
3 .
struktur med tilstrækkeligt Storage
Opbevaring og beholdere er helt funktionelle , men de kan også være et dekorativt element i en delt soveværelse . Kommoder, skriveborde og legetøj kasser kan alle bruges til at skabe en tilstrækkelig mængde lagerplads til et soveværelse , der deles af to søskende . Hvis du vælger en køjeseng design , en kommode og opbevaring container kan ofte opbevares under lofted sengen selv . Målet om en fælles soveværelse er at minimere mængden af rod og maksimere brugbar plads . Disse mål kan opnås , samtidig med at tilføje et attraktivt dekorativt element i rummet . På grund af pladsbegrænsninger , skal du måske til at designe et soveværelse , der passer til behovene hos to børn med dobbelt personligheder . Oprettelse af denne kombination soveværelse kan være en dekorativ hjem forbedring projekt, der er dobbelt så sjovt .

gode råd og advarsler


 • Twin senge kan også være hvælvet med specialdesignede løftere ( ofte cementblokke benyttes, men de kan glide ) . Ikke anbefales.
 • køjesenge og loftsenge ofte kommer usamlet , så sørg for at have noget hjælp med vægten og strukturen i hjem forbedring projektet .
 • Anden Artikel

 • granit gravering værktøjer
 • hvordan man kan gøre velcro støv pjuske
 • hvordan du tilføjer farve til en skarp hvid badeværelse
 • shabby chic bevægelse og vindue behandlinger
 • hvordan man kan fjerne glasur fra keramiske fliser
 • personlig centrale ideer
 • hvordan du installerer energieffektive forsænket loft lys
 • hvordan man kan måle og installere tæppe
 • hvordan man tilføjer en veranda til en eksisterende garage
 • legerum for børn design ideer
 •