hvordan man kan dekorere med Yankee stearinlys og duftende olier

hvordan man kan dekorere med Yankee stearinlys og duftende olierYankee stearinlys er nogle af de bedste duftende krukken stearinlys rundt , med dufte for hver sæson og hver præference tænkelige . Deres produkter omfatter også duftende olie plug-ins og krukker af olie og reed diffusorer . Hvis du elsker stearinlys , hvorfor ikke have dem til at spille en mere dekorativ rolle end bare at sidde på køkkenbordet venter på at blive brændt ? Her er nogle gode måder at dekorere med Yankee stearinlys og duftende olier

Du skal bruge: .
Yankee stearinlys , mellemstore eller store krukker i dine yndlingsfarver eller dufte
. Yankee Candle dekorative indehavere , toppers .
Yankee Candle duftende plug -in olier , tagrør diffusorer , og dekorativt tilbehør.


1 .
Vælg din Yankee Candle produkter .
De er berømte for deres krukke stearinlys , der kommer i 3 størrelser . Men de sælger også offerfund stearinlys , duftende olie plug-ins , reed diffusorer og endda plads sprays og bil luftfriskere . Beslut hvad du kan lide og mikse og matche
2
Brug Yankee Candle produkter i din sæsonbestemt udsmykning : .
En af de store ting , de tilbyder , er en forandring af sæsoner i deres Udvalgte dufte og tilbehør , der følger med hvert element (behandlet i et andet trin ) , så du planlægger din årstidens udsmykning derhjemme , overvejer at indsætte Yankee Candle produkter vil øge den sæsonbetingede føler du går efter .
Fall , Halloween , og jul er alle tidspunkter , hvor de tilbyder en masse unika og dufte , og ændre dem hvert år , men de har også forår og sommer ting fremhævede at gøre dit hjem mens du venter på eller nyder varmere vejr !
Hvis du har en favorit duft , der er sæsonbetonet , være opmærksom på , at de ikke er til rådighed hele året rundt , så bestanden op . Og nogle gange er de ikke gentaget år efter år , selvom de normalt gør med deres mest populære .
3 .
tilbehør til din Yankee Candle produkter gør udsmykning sjovt !

De tilbyder unik offerfund lysestager og træer .
For jar stearinlys ( især mellemstore og store ) , de har :
-ring toppers , der sidder på kanten af krukken , og er tilbage på , mens brændende
-dekorative propper , der erstatter den prop som sælges sammen med stearinlys og fjernes , før du brænder
-dekorativ prop stil toppe med en lille flytbar center brik , så du kan lade det meste af det på , mens brændende
-base indehavere , som du kan sidde Lyset indvendigt og bruge til enhver stil topper eller alene
-lampeskærm stil toppers , der er tilbage på ved afbrænding og skabe en meget smuk look ( de kommer i klare , uigennemsigtige og solid afhængigt af udseende , du ønsker /design du vælger )
Hvert år de kommer ud med forskellige linjer for hver sæson , og du kan købe koordinerende emner for hver stil stearinlys , du har .
4 .
Yankee Candle duftende olier kan være meget dekorative !
De tilbyder de fleste af deres lys dufte i olie form , og du sætter den i en stikkontakt for en konstant frigivelse af duft .
Men du kan få dem til at blive dekorative , også vælge unikke plug omhandler ligesom metallisk eller sæsonbestemt designs som snemænd , hjemsøgte huse osv. Nogle endda komme med en natlampe funktion til at belyse design og tilbyder en lidt stænk af lys i mørket .
Så vælg noget sjovt at tilføje en uventet dekorativt element til dit køkken , badeværelse eller bare en normalt tom gangen . Og du får gavn af alle deres store dufte løbende frigives i dit hus , uden at bekymre sig om et brændende stearinlys , hvis du har små børn eller kæledyr .
5 .
Andre Yankee Candle produkter brug i udsmykning :
Reed diffusorer er populære emner i disse dage-de er i en krukke , der har en duftende olie i bunden og siv trække olien op deres længde oprette et nyt lag af duft . Bruge dem i en favorit glasbeholder i stedet for hvad de kommer ud for mere dekoration muligheder . Vær sikker på at anvende forsigtighed hælde den flydende olie , og husk hvis det spild du har en rod !
Room sprays tillade dig at have en eksplosion af duft , der vil vare i flere timer generelt . Ikke særlig dekorative på deres egne ( dog i pæn metallisk dåser ) du kan booste andre dekorationer med dem . Hvis du har en skål med citroner , skal du bruge en citrus baseret rum spray til at give deres visuelle appel mere punch . Brug en blomstret spray til at gøre silke blomster mere som friske.
Bil luftfriskere er lidt søde , i form af en Yankee Candle krukke og i samme tiltalende dufte . Du behøver ikke at bruge dem bare i biler selv . Hænge nogle i din garderobe , skabe , skuffer . Sæt stedsegrønne duftende dem bag falske kranse , eller blomster dem med blomster

gode råd og advarsler


 • Køb medium størrelse jar stearinlys give dig den bedste værdi-alle krukke stearinlys tilbehør der passer til dem , de giver ud en masse duft , og tilbyder en god brænde tid for de fleste mennesker .
 • Vær forsigtig, når du brænder levende lys.
 • Anden Artikel

 • badeværelse farvevalg
 • lavbudget hus udsmykning idéer
 • hvordan man kan fjerne løse maling fra en metal dæk
 • hvordan man laver en hjemmelavet baldakin
 • slipcover alternativer
 • hvordan man har HGTV kommer til dit hus
 • hvordan man laver en smuk neddykket rose omdrejningspunktet
 • hvordan man kan skære stof til Roman nuancer
 • de bedst bedømte puder
 • hvordan man laver en struktur diagonal stribet pude
 •