hvordan man kan dekorere med hånd mig ned møbler

hvordan man kan dekorere med hånd mig ned møblerHand mig nedture er ikke altid så slemt som de synes . Hvis du endelig er flyttet ind i dit eget rum , men er blevet belastet med ansvaret for at udsmykke med hånd mig ned møbler , så skal du ikke fortvivle . Budgetter får stram og indkøb alle nye møbler til dit nye hjem er ikke altid praktisk og økonomisk overkommelig . Hand mig ned møbler kan faktisk være en velsignelse , hvis man ser på de positive træk i hvert stykke og arbejde på at finde en blandet ordning for da © cor .
Som det ses på denne side , kan du besøge potterybarn . com eller Become. com for nogle ekstra dekorative ideer . Med et par enkle forslag , kan du bruge din brugte møbler for at skabe en beboelig rum, der ser lige så god som ny

Du skal bruge: .
brugte møbler
. brugte skrivebord .
soveværelse sæt .
accent tabeller .
indretning accenter .


en .
Saml af farveskema
Du må ikke være i stand til at kontrollere designelementer af din sammensurium af møbler , men du kan bringe harmoni ind i dit hjem ved hjælp af fælles farveskemaer . Ikke overraskende , maleri alle væggene i samme farve , eller i det mindste supplerer nuancer , kan give en samlet rum, som ser harmonisk i sin farvespektrum . Den bedste måde at give en stabiliserende effekt til dit hjem er at bruge farvede vægge som gulve som en enkel baggrund for din hånd mig ned møbler . En forenet farvesammensætning er en praktisk måde at forankre din boligindretning .
2 .
Mix og match forsigtigt
Blanding og matchning er et fælles , økonomisk overkommelige , og attraktive udsmykning teknik , når det sker på den rigtige måde . Da du har arvet nogle brugte møbler og tilbehør , være selektiv , hvor og hvordan du placerer disse emner . Hertil kommer , vær ikke bange for at male eller ændre et møbel eller en dekorativ tilbehør , hvis det hjælper dit blande og matche at blande lettere . For eksempel kan en kommode være malet eller bejdset en frisk farve til at matche en vidjer brystet , eller en headboard kan pynte til at matche stoffet på en lounging stol . Blanding og matchning er en fantastisk udsmykning teknik , hvis du flittigt vurdere hver hånd mig ned elementet og ændre sin visuelle appel .
3 .
splurge på Bed Overdækninger og vindue behandlinger
Hvis du har et mix and match sæt hånd mig ned tilbehør , så du nemt kan forene dit hjem af splurging om strøelse og vindue behandlinger . Det betyder ikke, at sengetøj og vinduet behandlinger har at være dyrt ! Hele sengetøj sæt , der indeholder en dyne , seng nederdel , ark og pude Shams kan købes for under hundrede dollars . Det er forbløffende, hvor hurtigt nye senge kan størkne udseendet af et soveværelse . Hertil kommer , kan ensartet vindue behandlinger i dit hjem tilføje en harmonisk blanding til din hånd mig ned møbeldesign . I de fleste tilfælde vil unified vindue behandlinger gøre dit mix og match møbler valg ser smukt eklektisk . Hand mig ned møbler behøver ikke at være en trist boligtekstiler problem, fordi det faktisk kan bruges til at skabe en blandet hjem design .

gode råd og advarsler


 • Kvalitet stoffer behøver ikke at være dyrt . Du kan købe dit eget interiør design møbler hos din lokale Goodwill eller Frelsens Hær .
 • Duft til element, inden du bruger det . Pet lugt og røg lugt kan kaste en dårlig lugt i dit hjem .
 • Anden Artikel

 • maling ideer til en ø tema værelse
 • hvordan man kan gøre faux latinske nuancer
 • historien om orientalske tæpper
 • hvordan man kan linje swag gardiner
 • hvordan du fjerner stort levende vinyl decals
 • hvordan man slår en øjeæblet lys ind i en pendel lys
 • vindue indretning idéer
 • retninger for at gøre vinduet nuancer
 • hvordan kan jeg gøre en flydende væg bord ?
 • hvordan man kan dekorere en storby soveværelse
 •