hvordan man kan dekorere med køkken væg plader

hvordan man kan dekorere med køkken væg pladerKøkken indretning påberåber sig en moderne twist , når du tilbehør til din væggene med farverige plader . Udsmykning køkken vægge med plader har været populær i århundreder , men moderne teknik gør det muligt at oprette en mur område , der er sprød , veldefineret og struktureret . For en mere eklektisk køkken , kan farverige plader være spredt over hele væggen i en tilfældig måde , men en raffineret køkken miljø kan bruge en struktureret samling af væg plader som en dekorativ tilbehør . For at opnå en mere formel køkken storskærmen ved hjælp af plader , skal du følge disse enkle og praktiske udsmykning tips.

Du skal bruge:
dekorative plader
. dekorative hylder .
væg kroge .
maling .


1 .
lag tre hylder på dit køkken Wall
Hængende plader på et køkken væg kræver en robust mur krog eller en støttende base , så brug væghylder at nå dette mål . Tre væg hylder denne foranstaltning cirka tre meter i længden kan hænges symmetrisk under hinanden på en køkken væggen . Det er vigtigt at være omkring 14-16 inches mellem hver hylde , så dine retter vil ikke røre hylden under eller over dem . Hvis du bruger plader , der er mindre end en typisk middag størrelse plade , så du kan falde lidt mængden af plads mellem hylderne . Du kan købe pre -made hylder eller gøre dem selv ud af døren overskrifter .
2 .
Rute Riller i køkkenet Væghylder
For effektivt at sikre pladerne på væggen hylden , skal du oprette små tynde riller på oversiden af hylden . Et simpelt værktøj kaldet en grouter kan bruges til at skabe disse definere riller , som vil tjene til at holde pladerne glider ud af hylden . Hvis du ikke har en grouter , kan du også sikre pladerne med en lille krog og give den illusion, at pladerne rent faktisk hviler på hylden . Den vægt, størrelse og form af pladerne selv vil bestemme den bedste alternative hængende muligheder .
3 .
Vis plader på Køkken Hylder
at holde en organiseret design til dit køkken væggen område , kan du placere tre plader på hver præ-hang hylde til at fremme en ensartet design . For et simpelt og elegant metode , kan du bruge plader, der alle er i samme farve og form . Hvid eller off-white plader repræsenterer en frisk og ren overskueligt design element . På den anden side vil dekorative plader , der har unikke mønstre og farvekombinationer tilføje en dramatisk effekt på dit køkken væg område . Uanset hvad, vil din samling af væg plader giver den perfekte omdrejningspunkt for køkkenet. Køkken indretning afgjort skaber en moderne twist , når du tilbehør til din væggene med farverige plader . Udsmykning køkken vægge med plader er en moderne teknik, der vil tillade dig at oprette en mur område , der er kunstnerisk , veldefineret og strukturelt lyd .

gode råd og advarsler


 • Kitcen nummerplader behøver ikke at være dyrt , så se efter gode værdier på discount og second hand butikker , som du anvender dine kunstneriske køkken talenter .
 • Køkken plader er skrøbelige , så støtte dem tilstrækkeligt . Sørg for, at din familie arvestykker er sikret i et skab eller kuriositet snarere end væg .
 • Anden Artikel

 • crazy kids room ideer
 • maling dekoration ideer til en lejlighed
 • hvordan man kan hænge en lysestage
 • hvordan man kan ændre en lysekrone
 • hvordan man får rabat køkken frysere
 • hvordan man kan betrække med rør
 • Hvilket materiale er et vindue skygge lavet af ?
 • hvordan man kan pleje af læder lampeskærme
 • anvendelser af græsk urner
 • hvordan balancen et vindue med gardiner
 •