hvordan man kan drapere en karnap

hvordan man kan drapere en karnapHvis du har den lykke at have et hus med en karnap , kan du opleve, at drapering en karnap er vanskeligere , end du først antaget . På grund af de tre paneler struktur af vinduet , kan det være svært at afgøre præcist, hvordan man kan gå om for vinduerne . Nogle mennesker ønsker at dække hele karnap med forhæng , der hænger på gulvet , mens andre vælger at bruge vinduet som et opholdsområde og vil gerne vinduet belægninger til kun at dække ruderne . Heldigvis er der nogle enkle trin , der kan hjælpe dig med at få mest ud af din karnap samtidig nyder privatlivets fred og filtrering sollys .

Du skal bruge:
Målebånd
. Skruetrækker .
Boremaskine .
Skruerne.


1 .
Beslut hvad stil draperier du vil bruge til din karnap . Nogle mennesker ønsker gardiner for hvert afsnit af karnap , mens det for andre en roll- up romerske skygge passer dem perfekt . Stadig en anden mulighed er at få en Valance eller swag gardin til at dekorere væggen lige over åbningen af den karnap . Disse kan dekorere bare toppen af muren uden for karnap eller kan hænge fra loft til gulv og dække karnap området fuldstændigt.
2 .
Tag målinger for en Valance eller forhæng , der vil hænge udenfor karnap området , ved at måle bredden af åbningen af karnap . Den omhæng eller forhæng skal strække sig fra den ene ende af karnap område åbning for andre , selvom du kan udvide målingen et par inches på begge sider til at skabe illusionen af en bredere vindue . For højdemåling , begynder ved loftet linjen og måle til det punkt , hvor du vil Valance eller forhæng til at falde . Du kan vælge at lade dem falde til gulvet eller blot til " sæde "del af karnap .
3 .
Tag målinger for romerske nuancer , hvis du har valgt at bruge den særlige stil draperier . Du skal blot måle højden og bredden af hver vindue for at få den nøjagtige måling for din nuancer .
4 .
Mål for flere vinduesrens draperier paneler , hvis du har besluttet at dække hver rude individuelt. Tage måling af højde og bredde for hvert vindue . Multiplicer bredden af din måling med to . Det tal, du ankommer til , sammen med højdemåling er dine mål for gardiner . Fordobling bredden måling for vinduet vil sikre, at dine gardiner er fulde , og plisseret , når de er lukkede .
5 .
beslutte, hvilken type stof du ønsker . Hvis du ønsker at blokere lys helt, når forhæng er lukket , vil du ønsker at købe gardiner i en tung , uigennemsigtig stof eller dem med mørklægning liner allerede syet ind i dem . Hvis du er på udkig efter noget , der vil blidt filtrere lyset , mens også tilbyder privatliv , kan du vælge ren paneler . Med hensyn til dekorative tekstiler , er du kun begrænset af din fantasi , som du kan slå stort set alle slags stof i gardiner . Hvis du har oprettet et vindue-sæde område i din karnap , kan du være interesseret i at koordinere de mønstre og farven på din draperier stof med pude eller puder , som du har placeret på sædet .
6 .

Gennemse dine muligheder i en hjemme- udsmykning butik . Når du har fundet den forhæng eller gardiner , du ønsker at købe , dobbelttjekke din målinger for at sikre, at de er korrekte , før du køber ,
7 .
køber den rigtige hardware er nødvendige for at installere din gardiner . Du kan vælge enten at montere din forhæng på vinduesrammen med stang og beslag, eller til at skubbe forhæng på en teleskopfunktion stang , der kan passe mellem begge sider af vinduet kabinettet . Denne tendens til at være den bedste løsning for karnapper som enkelhed af vinduet design kan let overvældet af for meget ekstern hardware . Men i sidste ende , hvad du vælger , vil afhænge af din personlige smag og æstetiske i rummet .
8 .
Installer parentes i henhold til producentens anvisninger . Generelt , hvis du installerer monteret parentes skal du bruge en boremaskine , en skruetrækker og nogle ekstra skruer .
9 .
Glid forhæng på vægmonterede gardinstang eller teleskopfunktion forhænget stang , afhængigt af hvilken en du bruger . Skub vægmonterede gardinstang i sin parenteser og flytte stoffet rundt på stangen , indtil du får den ønskede grad af fylde , der dækker hvert vindue . Hvis du bruger teleskopfunktion stænger , åbne dem i en bredde lidt bredere end ruden og forsigtigt kile hver ende af stangen mod begge sider af vinduet karm . Vær sikker på , at stangen er så tæt på toppen af ruden er muligt . Skub forhæng rundt om stangen , indtil de har nået den grad af fylde du ønsker .

Anden Artikel

 • hvordan man finder tæppe farver med indretning
 • Black Light teknologi og rengøring
 • børn udsmykning idéer
 • gør det selv draperier reparation
 • hvordan man kan te pletten tapet
 • hvordan man kan identificere draperier stang producenter
 • hvordan man kan anvende en sort lak
 • hvordan man kan størrelse tæppe puder
 • den bedste måde at fjerne maling ud af væggene
 • hvordan man kan dekorere synlige rørsystem
 •