hvordan man kan organisere dit spisekammer som en professionel

hvordan man kan organisere dit spisekammer som en professionelDet betyder ikke noget hvilken størrelse køkken spisekammer du har , hvis det ikke er organiseret , vil du aldrig maksimere din tid , og du skal nok spilde en masse af plads og mad , også . Organiser dine pantry som en professionel , og du vil spare tid og penge . Du behøver ikke fancy beholdere eller særlige reoler , men hvis du har råd til en tur til et hjem forbedring butik eller noget som The Container Store , kan det virkelig gøre dig organiseret . . . og ser virkelig cool også
1 .
Hvor har du gemme din pantry elementer?
Hvis du er heldig nok til at have en dedikeret køkken spisekammer , vidunderligt. Hvis du ikke , så prøv at finde en plads i dit køkken til at gemme alt, hvad du vil sætte i en spisekammer . Det kan være et enkelt kabinet eller to sammen , eller en reol du sætter op mod en væg . Men for at organisere dit spisekammer som en professionel , du har til at konsolidere plads til at holde tingene sammen .
2 .
Tag alt ud af din spisekammer .
Det kan virke som en skræmmende opgave , men du har brug for plads til at være klar , så du kan organisere det fra bunden . Du skal også have alt ud, så du kan gruppere det til næste trin .
3 .
Gruppen alle dine pantry emner efter type .
sætte tingene der er ens sammen , eller at du bruger på samme tid sammen . For eksempel kan du sætte ris og pasta i samme gruppe , kan du sætte alle dine krydderier i samme gruppe , og du kan lægge alle de ting , du bruger til at bage med i samme gruppe som mel , sukker , chokolade, chips , osv. Sortering dine emner vil ikke kun hjælpe dig med at organisere dit spisekammer som en pro, men vil hjælpe dig med at undgå at købe dubletter , fordi du ikke kan finde det, du har .
4 .
Bestem hvordan meget plads din sorteret spisekammer emner kræver .
Du må ikke bage ofte, så du har et par kagemix men ikke " fra bunden " elementer. Din familie kan spise en masse forskellige typer af tørre korn , eller slet ingen . Match de sorterede grupper til den plads du har , under hensyntagen til at holde de ting, du oftest bruger i den nemmeste at se og nå spots .
5 .
sætte punkter tilbage i dit spisekammer rummet omhyggeligt .
del af at ligne en organiseret Pro er iscenesættelse . Dette er , hvad der sker i model hjem for at gøre du føler dig godt , og for at gøre plads synes rene , store , og rod-gebyr .
Face alle etiketter ud, så de kan ses på et øjeblik . Stack dåser pænt , og line up bokse efter størrelse for, at du kan se etiketten på siden eller front .
Denne metode vil hjælpe dig med at holde styr på hele tiden , så du ved et overblik , hvad slags leverancer er ved at løbe tør , og vil spare dig tid og penge i det lange løb .
6 .
Organiser dit spisekammer som en professionel , selv flere ideer .
overveje at investere i nogle hylde risers , så du kan se elementer i ryggen lettere .

Hvis du bruger en masse tørvarer , tage et kig på klar dunke til opbevaring af fødevarer . De fleste er lufttæt , og gør det let at se, hvor meget af en vare er til venstre ( svært at sige bare et blik på en kornsort boks, dine børn har spist alle , men den krummer ! ) Det gør også at organisere lettere .

Hvis du har et spædbarn eller småbørn , overveje at oprette en del af spisekammeret eller en dedikeret skab arrangeret bare for dem , med formel , flasker , babymad , deres skeer og tallerkener , snacks osv. Det kan gøre måltidet tid til dem hurtigere og lettere , og hvis du har nogen at hjælpe dig , de ikke er nødt til at søge overalt . Når dit barn er gammel nok , kan du gøre dette afsnit lave nok for dem til at " hjælpe " komme ud af deres sippy kopper osv.

gode råd og advarsler


 • Glem ikke at bruge døren plads ! Du kan tilføje lavvandede dør hylde stativer , der er perfekte for krydderier eller dåse varer .
 • Overvej datering forsiden af dine købte emner , enten med den dato du har købt den eller udløbsdatoen , så hvis du køber varer ikke hyppigst anvendte de ikke udløber på dig , og hvis du køber multipla af de samme ting du kan bruge de ældste først .
 • Hvis du planlægger at remodel dit køkken , glem ikke pantry plads ! Design dit eget med nogle af de specielle kabinetter til rådighed , eller dedikere en walk-in plads til én.
 • Anden Artikel

 • hvad er en bifold skab dør ?
 • hvordan man snor tværgående stang forhæng
 • hvordan man kan sammenligne LED lys output til glødepærer
 • hvordan man kan dekorere til foråret
 • ideer til dekoration din lukkede veranda
 • hvordan man kan holde fred , mens udsmykning
 • hvordan man kan dekorere en dråbe loft med fluorescerende lys
 • hvordan man laver en plakat bestyrelse holde sig til en mur
 • hvordan man kan hænge billeder at gå op en trappe
 • hvordan man kan sætte en kunstig træ i en urne
 •