hvordan man kan skabe den perfekte belysning i din stue

hvordan man kan skabe den perfekte belysning i din stueTilstrækkelig belysning i en dagligstue er afhængig af valg af lys armaturer i rummet og den type pærer , der bliver brugt . Belysning altid gør eller bryder indretning af en stue , så sørg for at du være særlig opmærksom på detaljerne omkring belysning . Stuer , der er alt for geniale har en tendens til at virke skarp og unwelcoming henviser rum , der ikke har lys nok synes kedelig og nusset .
Lightingsupply. com og direkte belysning . com , som det ses på denne side , kan hjælpe dig med din belysning behov . For at skabe den perfekte belysning til din dagligstue , skal du følge disse enkle og vigtige tips

Du skal bruge:
lysekrone
. lamper .
korrekt ledningsføring .
maling .
faux finish kemikalier .


1 .
forsænket lys fokuserer Illumination Downward
Forsænket belysning er en effektiv måde til at belyse en stue , fordi den fokuserer lyset i et bestemt område . Da lys tendens til at afspejle ud af et tv , forsænket belysning medvirker til at reducere denne negative genskin . Hertil kommer , kan forsænket belysning monteres langs kanten af rummet eller over en bestemt indretning at give en specifik detaljeret lys til dette område . Hvis du lægger en dæmper på din forsænket belysning , kan du styre intensiteten af det lys, du vælger at bruge .
2 .
Hanging Lights Tilbud General Lighting

Vedhæng belysning eller lysekrone stil belysning typisk tilbyder generel belysning til hele rummet . Det moderne indslag af hængende en lampe , pendel , eller lysekrone bringer en følelse af varme og en generel glød til hele stuen plads . Hvis du vælger at optage bord eller gulv lamper i designet af rummet , kan din hængende lys blive skruet ned lavt til at supplere disse tilbehør lyskilder . Hertil kommer , kan belysningen integreres i en loft ventilator design også bruges til at belyse den generelle stuen .
3 .
pærer Giv Alsidig Lys Valg
At vælge den rigtige pære til en bestemt lys armatur vil afgøre, om stuen føles varm og venlig , eller om det føles koldt og skarp . Glødepærer er typisk de mest populære pærer i et hjem . De er billige , så de er en overkommelig og praktisk løsning . Halogenspots er mere effektive end glødepærer , så har de en tendens til at vare længere og producere en mere levende lysstråle . Generelt vil en højere watt glødepære lige den mængde lys , der udsendes af en lavere watts halogenpære . Fluorescerende pærer er de mest omkostningseffektive over tid , men de har tendens til at udlede en mere skarp kontrast hvid nuance . Nogle gange har de endda en tendens til at virke en smule blålig farve , hvilket ikke altid er æstetisk tiltalende i en stue . Tilstrækkelig belysning i en dagligstue bestemmes ved valg af lys armaturer i rummet og den type pære , der bliver brugt i lyskilden . Belysning altid gør eller bryder indretning af en stue , så sørg for at du nøje overveje dine muligheder for belysning .

gode råd og advarsler


 • Brug korrekt understøtter når du installerer overhead lamper . Kæden og S kroge arbejde godt .
 • Hold dit kredsløb boks slukket , mens du installerer eller dekorere en lysekrone eller lys stativ . Du ønsker ikke at risikere udsat for elektriske ledninger.
 • Anden Artikel

 • en sammenligning af granit & stålvaske
 • den bedste maling farver for sundhed
 • hvordan du gør din trægulve skinne
 • kan du male over syre bejdse ?
 • hvordan du får vist små spejle
 • hvordan man laver en split skinne hegn for et barns værelse
 • hvordan du nemt gøre pyntepuder
 • hvordan man kan male diamant pil stokke
 • lysekrone stilarter
 • hvordan man kan indrette dit hjem uden at tømme din tegnebog
 •