hvordan man kan tilføje karakter til et soveværelse for under 250 dollar

hvordan man kan tilføje karakter til et soveværelse for under 250 dollarIstandsættelse dit soveværelse kan være sjovt alligevel udfordrende . Dit soveværelse er stedet hvor du hvile , slappe af og starte den nye dag . . . så rummet skal være indbydende , beroligende og behagelig . Tilføje nogle grundlæggende indretning , møbler og farve kan tilføje en masse af karakter og varme til det rum, du tilbringer det meste af din tid
1 .
forankre BED
Gør sengen omdrejningspunkt i rummet . Dette betyder at fjerne møbler og tilbehør, der ikke viderebringe budskabet " Dette værelse er til afslapning og sovende " , såsom skriveborde , motionsudstyr , computere og kontorartikler . Dette omfatter også rengøring af hele rummet , støvsugning , afstøvning , fejning , og sætte vasketøj væk . Placer din seng i midten af rummet , hvor øjet vil naturligvis blive draget til det . Senere vil du tilføje nogle andre detaljer , såsom farve og møbler , der virkelig vil forankre sengen til rummet .
2 .
BED makeover
Tilføj nye ark og smide puder til sengen . Få mindst 600 tråd tælle ark ( satin , hvis du har råd til dem ! ) og gør din seng med de nye plader . Afhængig af størrelsen af sengen , kan nye plader køre $ 40 til $ 80 eller mere . Jo højere trådantal , jo bedre kvalitet og blødere sengetøj .
Ud over nye lagner , tilføje nogle dekorative pyntepuder så godt. Pyntepuder tilføje , at sidste touch til sengen og trækker øjet til seng, når du første skridt inde i stuen . Tænk over, hvad smider puden mønstre vil stå over for lagner . Med en ny placeret opredning med helt nye plader og smide puder , er dit soveværelse nu perfekt forankret !
3 .
ADD BED ART
Tilføj noget kunst tegninger eller maling-on- arkitektur over din hovedgærde til at fungere som en pil , der peger øjet at se på sengen . Din seng er omdrejningspunktet , og illustrationen over hovedgærdet dirigerer din opmærksomhed på det midterste stykke . Øjet fanger det, der er ' over ' sengen og følger naturligvis den ned . En dejlig kunstværk kan koste omkring $ 20 til $ 30
4
INDEHOLDE sengelamper
Tilføj to natten står på siderne af sengen . en til at støtte Deres lampe og læsestof og en for lys , springvand osv. Du kan vælge at have to af samme snit , eller du kan mikse og matche ( min præference ! ) . Du kan finde nogle gode overkommelige night-stander på Walmart eller Target for omkring $ 50 til $ 80 og de kommer i mange forskellige stilarter , materialer , farver og figurer der passer til ethvert behov . Hvis du ønsker at tilbringe lidt ekstra , så tjek sengelamper-store. com for nogle elegant nat stande , der vil gøre dit soveværelse pop ! Natten står på billedet til venstre er South Shore Chokolade Natborde for $ 75 og har muligheder for at få det billigere !
5 .
READING LIGHT
Ud over at tilføje en lysdæmper til dit soveværelse til det normale lys , også tilføje en sengelampe til at læse før du går i seng . Denne lampe vil sidde på " større " night stand , og ideelt set vil være let at nå , mens du sidder op i sengen . Tjek lampsplus. com for nogle gode ideer til belysning og sengelamper . De har mulighed for dig at ' bygge ' din egen lampe design og skygge og den samlede pris ville være omkring 60 dollar . Lampen vist på billedet er fra Walmart og er den Lite Kilde Novalee bordlampe med Night Light i poleret og går for $ 137,70 . . . en smule dyrere , men perfekt, hvis du elsker den moderne stil soveværelset . Men de fleste af Walmart 's priser er i $ 25 til $ 50 for rækkevidde.
6 .
de naturlige fibre RUG
Tilføj en sisal eller andre naturlige fibre tæppe til bunden af sengen , som vist på billedet til venstre . Naturfiber tæpper tilføje en masse af stil og elegance til soveværelset , for ikke at nævne de er ganske overkommelige spænder fra $ 50 til $ 100 , afhængigt af hvilken størrelse du har brug for . Tan er den mest almindelige farve , men sisal tæpper kan findes i næsten alle farver passer til dit værelse indretning .
7 .
ADD sidste hånd
Tilføj den lille sidste elementer såsom natten læsestof , stearinlys , en lille springvand , og en vase med noget enkelt og naturligt . Se på billedet øverst i artiklen for at se alle disse elementer på arbejdspladsen. Homedics har flere envirascape springvand som arbejder meget på at hjælpe dig slappe af og sove om natten .
Tilføj nogle offerfund stearinlys på den anden night stand sammen med en vase fyldt med søgræs , hvede , eller bambus . Dette vil tilføje farve og tekstur til rummet og samtidig opfordre dig til at slappe af og de - stress . Min EnviraScape ™ Shimmering Towers Afslapning Fountain hjælper mig falde i søvn eller sætter stemningen , når jeg ønsker at vind- ned , og det var kun $ 20!

gode råd og advarsler


 • Find din stil soveværelse , er det moderne , nutidige eller traditionelle
 • Eksperimenter med at male væggene i soveværelset en anden farve , så når du kommer ind i rummet er der en anden "mood " og " føler ? » i modsætning til resten af huset .
 • Alle billeder i denne artikel, alle har de samme tip fra oven . Du er velkommen til at bruge dem som referencer !
 • Anden Artikel

 • hvilken slags duftende olie er i luften væge plug ins ?
 • akustisk vindue behandling
 • beadboard installationstips
 • lygter, som projektet på dit loft
 • maling ideer til en kvadratisk rum
 • hvordan man kan hænge 4x10 billedrammer
 • Hvor kan jeg købe en hund trykt dyne sæt ?
 • hvordan man kan hænge gardiner under vinduet trim
 • hvordan man kan iscenesætte et hjem med design forbedringer
 • kunne solpaneler rust & stoppe med at arbejde ?
 •