hvordan man korrekt arrangere vægudsmykning

hvordan man korrekt arrangere vægudsmykningKorrekt arrangere vægdekorationer kan være en tidskrævende og frustrerende hjem design projekt, hvis du ikke præcist tidspunkt din væg plads, før du begynder . Hvis du har forsøgt at hænge dekorative accenter på væggen kun for at opdage, at dine målinger er langt ude , eller du har undladt at præcist støtte en leveler , så er du bestemt ikke alene . Hængende dekorativ væg kunst kan være en af de mest givende hjem forbedring projekter , hvis du er tilstrækkeligt arrangere din væg dekorationer , før du begynder .
Som det ses på denne side , Become. com og thepicturewallcompany. com har nogle gode muligheder for vægudsmykning design . For et par praktiske tips om , hvordan man effektivt hænge væg kunst på din væg overflade , anvende disse teknikker til din dekorative design

Du skal bruge:
vægudsmykning
. væg kroge .
udjævnerdøre .
lineal eller målebånd .


1 .
Arrangér prydgenstande i øjenhøjde med tilstrækkelig støtte
For at sikre den mest effektive højde elementer til din væg da © cor , bestræbe sig på at holde billeder, sconces , spejle , og udskriver i øjenhøjde . Da din familie og hjem gæster sandsynligvis repræsenterer en bred vifte af højde ændringer, arrangere din væg dekorationer , så midten af elementet er cirka fem meter fra gulvet . Den eneste undtagelse til denne regel kunne være et barns rum, hvor vægdekorationer nødvendigt at være en smule lavere til at rumme deres mindre statur . For at sikre dine vægudsmykning korrekt , skal du vælge hardware , der i tilstrækkelig grad kan bære vægten af stykket. Billede kroge og robust dekorative bøjler kan bruges til at sikre stabilitet til din væg hængninger .
2 .
Arranger Wall Art i Grupperinger
Wall kunst ser spredte og usammenhængende , når det er hængt sparsomt omkring et værelse på en afvigende måde . For at undgå dette tomme og ustrukturerede design , skal du vælge at gruppere dekorative væg tilbehør sammen om at skabe en større effekt. Gruppering skaber drama . For at sikre, at der stadig er en harmonisk blanding af objekterne , skal du vælge rammer og mattes , der ligner hinanden og konsekvent . Væggen dekorationer , herunder spejle , fade , og Sconces behøver ikke at hænge i en lige linje , så længe der er symmetri og sammenhæng i designet . Hvis du tilføjer en smule af sort til rummet , vil du ikke være helt afhængig af en læssebroen at skabe balance i levende område . Arrangere væg kunst i grupper giver en solid dekorativt element, der er symmetrisk og sammenhængende .
3 .
Arranger Artwork Oprette et kontaktpunkt
Et brændpunkt skal skabt i et rum for at bringe drama til de levende område . Illustrationen er næsten altid omdrejningspunktet i enhver stue , soveværelse , eller badeværelse design . Da vægkunst er arrangeret at være synlig i øjenhøjde , det giver mening at det er den stærkeste fokusområde i et rum . Et godt designet kunstværk eller en gruppering af illustrationer stykker er stimulerende , fordi den holder øje porten i bevægelse . At vælge en passende og dekorative hardware til din illustration kan også være et vigtigt element i at skabe vægudsmykning , der etablerer et fokuspunkt . Arrangere vægdekorationer kan være en skræmmende dekorativ hjem forbedring projektet , men iscenesættelse området og organisering af objekterne , før du borer i væggene kan være et vigtigt skridt . Disse enkle teknikker vil hjælpe dig hænge vægudsmykning på en måde , der er visuelt indbydende og strukturelt lyd .

gode råd og advarsler


 • Mål forsigtigt fra gulvet til det sted på væggen . . . nogle vægge ikke er 100 % selv. Interiør design kan være en vanskelig opgave .
 • Wall kunst kan være tung , så sørg for at have nogen, der kan hjælpe dig med at sikre værket .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan rense tæpper & holde dem fra stretching
 • mest populære køkken gulve
 • hvordan man kan fortælle en alder af en antik olielampe
 • DIY loft behandlinger
 • hvordan man kan montere en lysekrone
 • gaveideer til manden hulen
 • hvordan man kan dekorere et kontor køkken
 • hvordan man bruger en plisseret Valance hæftepistol
 • Kan jeg tilføje isolering regelmæssig gardiner ?
 • hvordan man finder ud af, hvordan gamle mit hus er ?
 •