hvordan man lægger draperier kroge til ringe

hvordan man lægger draperier kroge til ringeFå mennesker tror, at være kreative i deres brug af draperier hardware ud over deres valg af stil og design af selve hardwaren . Både draperier kroge og draperi ringe kan anvendes alene til at anbringe forhæng til en stang . Du kan også kombinere dem for at skabe et unikt udseende til din vindue behandlinger

Du skal bruge: .
Drapery ringe med snørehuller
Metalkroge .
Gardinstang .
Gardiner .


1 .
Vælg en stil og design af dine draperier stang og ringe , der passer til dit værelse samlede indretning . Draperi ringe fås i træ eller jern og fås i flere størrelser . Stangen og ringe bør være passende til den type og vægt af dine gardiner så godt. Du ville ikke vælge , for eksempel en stor , tung draperi ring til at hænge letvægts Alene gardiner .
2 .
Vælg blandt dem draperier ringe , der kommer med et hul . Der er draperi ringe uden snøreringe og dem med aftagelige clips . Du kan købe ringe med aftagelig clips , hvis det ønskes , men vil du ikke bruge kroge med denne type ring . Ringen bruges til at anbringe Draperiet krogen , som forhæng vil blive hængt op .
3 .
Bestem antallet af ringninger , du skal købe baseret på bredden af din draperier panel . Draperi kroge bruges normalt til at hænge traditionelle knivspids-læg gardiner . Tælle antallet af læg på hvert panel at afgøre præcist, hvor mange draperier ringe bliver nødt til at blive købt . Vær sikker på at købe yderligere to ringe til enderne af hvert panel for at sikre , at panelet hænger ordentligt på hver side .
4 .
Køb en eller flere pakker draperier kroge . Vær sikker på at tjekke pakken at afgøre, om der er nok kroge til dine behov . Vælg enkelt -cast kroge , hvis dit stof er let eller dobbelt -cast kroge til tungere gardiner . Vær sikker på øjet på din draperier ring er stor nok til at rumme indsættelse af en dobbelt-stemmer krog igennem det .
5 .
Holding den ene ende af Draperiet stangen , tråd alle Draperiet ringe på stangen . For at lette hængende , kan du hænge stangen med draperier ringe på det på væggen før der rent faktisk at anbringe gardiner og kroge . Brug en trappestige og anmode om assistance fra en ven , hvis nødvendigt . Sikre stangen samling er stabilt , inden du forsøger at tilføje gardiner .
6 .
Tag en draperier panel og vedlægge en draperi krog til hver knivspids-læg ved at indsætte krogen fra bagsiden af panel i hver læg . Kontrol for at sikre metallet krogen ikke er synlig fra forsiden af drapere , og at alle krogene er indsat i læg på omtrent samme afstand , så drapere hænger ensartet .
Brug dine trappestige igen , hænge gardiner med kroge gennem hver ring øjet . Juster gardiner til den ønskede færdige look .

Anden Artikel

 • Graber blinds monteringsvejledning
 • hvordan man bruger accent tæpper til hjemmet udsmykning
 • hvordan scenen dit hus for at få det solgt
 • børns pirat soveværelse ideer
 • brunt papir væg behandling
 • hvordan man kan dekorere til foråret
 • billig loft behandlinger
 • hvordan man kan regne ud hvor meget møbelstof at bestille
 • hvordan du installerer et poly membran under keramiske fliser
 • beklædt loft behandlinger
 •