hvordan man opbygger et hjørne Krog spiseplads

hvordan man opbygger et hjørne Krog spisepladsHvis du har begrænset plads optagelser , kan du prøve at bruge nogle områder for en for mere end ét formål . Dette er en fantastisk måde at få mest brug af ledig plads . For eksempel kunne det ene hjørne af et soveværelse bliver et kontor . En del af garagen kan blive et hjem gym . Home-skolegang forældre kunne vende en del af køkkenet i et klasseværelse . En anden nyttig MP idé , især for boliger , der mangler en formel spisestue , er en Spisekrog i et hjørne af stuen . Det er nemt at oprette en

Du skal bruge: .
målebånd.
Møbler .
Rumdeler .
Maling.
Område tæpper .


1 .
Mål rummet og afgøre, hvor store hvert afsnit vil blive behandlet ethvert relevant forhold . Par , der vært regelmæssige middagsselskaber måske lige dele spise-og opholdsrum . En stor familie har brug for en større spiseplads end en bachelor . Næste , beslutte, hvad møbler er nødvendige . En spiseplads skal et bord og stole , men en vitrineskab er ikke strengt nødvendigt . En stue skal en sofa og tv , men lænestole og reoler kan være nødvendigt at stå ud .
2 .
Adskil beboelsesrum fra spiseplads . I stedet for en mur , dele rummet fysisk ved hjælp af en faktisk mellemrum som skilletegn såsom en sammenfoldelig skærm , bogreol eller lignende rumdeler . Hvis rumdelere er for obstruktiv til din smag , eller hvis du føler rummet er for lille til dem , så prøv en mindre defineret indstilling, f. eks en række af potteplanter eller en hængende gardin af ren og skær stof eller perler eller andet materiale til at lade lys igennem. Eller opdeler rummet visuelt i stedet for fysisk . Male væggene i hvert område en anden farve , så brug møbler placering og areal tæpper for at definere hver plads .
3 .
Bring i møblerne . Men først , nøje overveje, hvilken størrelse møbler du skal bruge , intet kramper et rum som møbler , der er for stor til det . Runde spiseborde optager mindre plads end rektangulær dem . I meget lille spiseplads rum , mener klapstole , der nemt kan gemmes væk eller lænede mod muren , når den ikke er i brug . I meget små stuer , springe sofabordet og brug kun ende tabeller . En sofa og stole kan være en bedre løsning end en stor , overfyldt sofa , og en fladskærm monteret på væggen er langt mindre skæmmende end en traditionel tv , hvilket også ville kræve en rum- hogging underholdningscenter eller TV-stativ .

Anden Artikel

 • hvordan du bliver en propainter
 • hvordan man kan dekorere med kanonkugle soveværelse møbler
 • hvordan man kan hænge en væg lærred jævnt
 • hvordan du udskifter en spejlet skab dør
 • hvordan man kan hænge Loftlamper
 • mosaikgulv ideer med brækket flise
 • gør- det - selv firkantet metal kasser
 • panel støbning ideer
 • land centrale ideer
 • hvordan man kan sammenligne vinylgulve produkter
 •