hvordan man skaber en dekorativ spejl med kroneformen

hvordan man skaber en dekorativ spejl med kroneformenSpejle ofte definerer et soveværelse , fordi de tilføjer dimension til et rum . For at gøre den største visuelle effekt med et spejl , kan du tilføje nogle støbning og oprette en personlig dekorativt tilbehør . Da et spejl er typisk et centralt punkt i et soveværelse , eller endog et badeværelse , du ønsker skal du sørge for , at det er en ægte udstillingsgenstand i din bolig . For at opnå dette mål , kan nogle simple støbning forvandle et spejl fra en reflekterende glas til en kunstnerisk mesterværk .
Disse få enkle trin vil hjælpe dig med at oprette et spejl støbning , som er attraktiv og funktionel . Som du kan se på denne side , kan TheMirrorLady. com og potterybarn. com hjælpe dig med dit spejl udsmykning idéer

Du skal bruge: .
stort spejl
. kroneformen .
lim .
maling .


1 .
Vælg en Frameless rektangulær eller kvadratisk Mirror
Spejle kommer i alle former og størrelser , men for at tilføje støbning til et spejl , skal det have halvfems graders vinkler . Størrelsen af spejlet er ikke kritisk , så du kan vælge en størrelse , der bedst kan rumme dit soveværelse layout . En rund eller aflang spejl vil ikke give dig de vinkler , du har brug for præcist fastgøre støbning . Da du vil tilføje støbning til spejlet , skal du sørge for , at dit spejl er rammeløse .
2 .
Sand , Prime , Paint

Hvis du ønsker at skabe en dekorativ soveværelse eller badeværelse spejl design , kan du lade dine kunstneriske evner at skabe den perfekte motiv . Hvid støbning til dit spejl vil have en blød fransk land appel mens metallisk eller sort formning vil have en mere moderne design element . Du kan sand , prime og male støbning , før du anvender det til kanten af spejlet . Det vil være for vanskeligt at male støbning når det er blevet sikret til spejlet .
3 .
Klip En af Six Boards til at passe til Mirror
Til skabe spejlet støbning , skal du måle omkredsen af spejlet , så du ved hvor lang tid til at skære hver med seks bord . Du skal oprette fire stykker af bestyrelsen, således at hver side af spejlet har en træ ramme. For at holde dette en simpel opgave , kan du købe fire bestyrelser , at hver måler en af seks , så du ikke behøver at bekymre sig om at skulle bruge et stykke , der er for kort . Derefter kan du lime spejlet sikkert til dit stel lavet af støbning . Du kan også tilføje en en af to trim på indersiden af spejlet , hvor det er fastgjort til støbning . Dette vil tjene som en stabiliserende kraft til at holde spejlet tryg i rammen .
4 .
Tilføj Crown Molding
Når din grundlæggende spejlet er blevet skabt med støbning omkring kanten af spejlet og træsorter sikre spejl på plads , kan du tilføje det sidste element . En dekorativ kroneformen kan naglet til toppen af det indrammede spejlet . Dette elegante designer spejl vil ligne en designer spejl købt en dyr butik . Spejle ofte definerer et soveværelse , fordi de tilføjer dekorative appel og flytning til et værelse . Dekorative træ støbning kan bruges rundt om spejlet for at oprette en personlig dekorativt tilbehør .

gode råd og advarsler


 • Brug lim gavmildt at sikre en stram hold , men tør det overskydende før det tørrer . Ellers vil malingen ikke holde ordentligt .
 • Spejle er tung . . . sørg for at have en partner , når du arbejder med dette hjem forbedring projektet .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge te stearinlys
 • hvad man skal gøre med grimme mursten hems vægge
 • hvordan du udskifter lysstofrør til forsænket lys
 • forskellige soveværelse designs
 • køkken backsplash ideer til formica
 • hvad er den bedste måde at hænge tapet grænse?
 • legerum dekoration ideer
 • hvordan man kan dekorere boheme stil
 • hvordan man opsætter hjem solenergi
 • indretning ideer til en ø hjem
 •