hvordan man skaber en unik soveværelse baldakin

hvordan man skaber en unik soveværelse baldakinHvis du nogensinde har ønsket at føle sig som en prinsesse , mens du sov , så har du sandsynligvis forestillet sig en seng med en baldakin i din drøm slot . Tilføjelse af en simpel baldakin til din seng design kan skabe et soveværelse design , der mangler charme og et feminint touch . Nogle senge kommer med en pre-made baldakin , men hvis ikke , kan man nemt blive lavet med et par enkle design teknikker .
Som det ses på denne side , kan AmericanModernLiving. com og NexTag. com hjælpe dig med dit soveværelse ideer , så besøg deres hjemmeside . For en borg som soveværelse design , skal du følge disse praktiske forslag . De vil hjælpe dig med at oprette soveværelset af dine drømme

Du skal bruge: .
stof
hardware .
soveværelse indretning .
interiør design.
sengetøj .
seng .


1 .
Fire Post Senge give simple Canopy Style
Fire indlæg senge er en grundlæggende udgangspunkt for et soveværelse baldakin design . De fire stillinger give et stabilt fundament for hængning eller indpakning canopy type stof . Hvis drapering stof hele vejen rundt om sengen på alle fire hjørnestolper lyder en smule overdrevet , så prøv at tilføje stof til bagsiden to stillinger naermest ved hovedet del af sengen . For et tiltalende design , kan du hænge en fane øverst forhæng , der forbinder de tilbage to stillinger . Derudover kan du bruge en satin lutter gardin tørklæde , der ombrydes og slips tværs af de to hoved stillinger . Satin og silkeagtig materiale blander skabe den blødeste og mest feminine appel . Fire stillinger senge giver et fantastisk udgangspunkt for elegant canopy design .
2 .
Loftet Giver en Tagbøjle
Metallic eller smedejern slank stillinger kan suspenderes fra dit soveværelse loft danne grundlag for en luksuriøs baldakin til din seng . Bomuld eller andre lette stoffer kan bruges til at hænge fra de indlæg, der er sikret i loftet . For en romantisk designer touch , kan du bruge blonder eller ren og skær gardiner , der følger blidt fra loft til gulv . Loftet giver den perfekte støtte til et soveværelse baldakin tilføjelse.
3 .
Simple Hardware Opretter en Designer Canopy
Med et simpelt J-krog eller S-krog , kan du suspendere glamourøse stof fra de overkommelige hardware . Hør, bomuld , eller ren og skær stof kan være draperet fra en J-krog eller en S-krog over den øverste del af sengen . Du kan også sikre stof til siderne af væggene for en mere dramatisk appel . Denne stil baldakin ligner det slør , der dækker en brudens ansigt under et bryllup . Simple hardware kan skabe en sofistikeret baldakin , der er romantisk og feminin . Hvis dit soveværelse mangler nogle enkle charme , tilføje nogle letvægts stof til et soveværelse designe og skabe en baldakin mesterværk . Du vil blive overrasket over den romantiske og feminine appel , der er skabt i soveværelset med en simpel tilføjelse af en baldakin .

gode råd og advarsler


 • Sørg J kroge og S kroge er sikkert monteret i loftet . Du behøver ikke vil have dem til at vige og få din baldakin falder sammen .
 • Når suspension noget fra loftet , så sørg for at du omhyggeligt vælger de bedste understøttende område . . . en bjælke .
 • Anden Artikel

 • paisley vindue behandlinger
 • hvad er en sol inverter ?
 • træ gardinstang projekter
 • ferie dekoration ideer til en pejs
 • gammelt vindue ideer
 • hvordan man kan planlægge pendel belysning
 • hvordan man hænge op et billede i en hall
 • hvordan du opretter en flise sæbeskål
 • grå maling ideer
 • Listen af laminatgulve producenter
 •