hvordan man skaber nødstedte træ dekorative køkkenskabe

hvordan man skaber nødstedte træ dekorative køkkenskabeOprettelse af nødstedte køkkenskabe i ikke en vanskelig hjem forbedring projekt, hvis du har tid til at forpligte sig til en velorganiseret plan . Nødstedte træ har været stigende popularitet i de seneste par år , og teknikken er ikke så svært, som det kunne lyde . Hvis du er på udkig efter en måde at opgradere dine køkkenskabe og vil gerne forsøge at skabe en nødlidende trædesign , skal du følge disse enkle teknikker .
Som du kan se på denne side , kan du besøge yellowpages. com og Cabinets. homescape for nogle nødstedte træ køkkenskab ideer . Den gamle look af nødstedte træ tilføjer en moderne elegance til ethvert køkken design

Du skal bruge: .
nødstedte træ kemikalier
rene klude .
glasur .
træ farvet maling eller bejdse .


1 .
Husk grundfarven Peeks Gennem
Som du vælger de farver til din nødstedte træ køkkenskabe Husk, at grundfarven vil kun delvis sive gennem overfrakke . At opnå en dynamisk design element, kan du vælge farver, blander sig med resten af dit køkken 's motiv . Nødlidende træ , der er for mørkt ofte mister sin visuelle effekt, så du vil ønsker at vælge en lysere nuance af maling . Hvide , off-hvide , bløde greens , og dæmpet gul er ofte de mest effektive farver for nødlidende træ køkkenskabe .
2 .
Forbered Skabe
One af de mest kritiske fejl , der kan gøres , når du opretter nødstedte træ køkkenskabe er at skære hjørner og glemmer at fjerne døre, skuffer , og hardware . Hvis du lader disse elementer på plads, mens du arbejder på din nødlidende træ projekt , vil du vind op med maling i uønskede områder . Du bør fjerne alle disse køkkenskab tilbehør og tilstrækkeligt prime forsiden af kabinetter , døre , og skuffer . Tillad masser af tid til primeren tørre helt .
3 .
Sand og Anvend Base Coat
Slib forsigtigt overfladen af dine køkkenskabe at sikre, at maling vil overholde . Påfør din base coat med en rulle børste eller pensel til alle dine kabinet overflader og lad det område er helt tør . Din base coat vil vise igennem som du fuldfører det sidste trin , så sørg for at der er god dækning på alle køkken kabinet . Hvis du ønsker et blankt udseende , kan du anvende voks til overflade .
4 .
Tilsæt Top Coat
Nu kan du tilføje den endelige lag maling på overfladen af dine skabe og skuffer . Vær sikker på at tillade, at denne topcoat til at tørre tilstrækkeligt . Nu tager et par minutter til sand den løftede dele og kanter af dit træ kabinet og fjern eventuelle rester støv . Du kan også sand kanterne af kabinettet for at give det en modelleret og teksturerede slidt udseende . Efter slibning af kanter , kan du børste en let farvet plet på et område af dit kabinet eller skuffer således at den plet at udfylde den nødstedte områder . Du vil også gerne hurtigt tørre pletten væk, så er det kun let at udfylde den slebne områder . For at sikre en fugtbestandig overflade , kan du anvende polyurethan til den færdige skabe og skuffer . Nødstedte træ køkkenskabe kan tilføje en moderne og dekorativ appellere til slidte eller dateret overflader .

gode råd og advarsler


 • Det er bedre at anvende for lidt og tilføje mere som du går . Tilsæt ikke for meget på første eller det vil løbe i skoven.
 • Disse kemikalier kan plette og have en giftig lugt , så sørg for du er i en maling bevis og åbent ventileret område .
 • Anden Artikel

 • hvordan du installerer gevind dæmme hjul i møbler
 • dekorative loft behandlinger
 • hvordan du tilføjer farve 3
 • hvordan man designer en art deco køkken
 • land badeværelser med bruser ideer
 • nemmeste måde at sætte vin propper på loftet
 • finish trim tømrerarbejde ideer
 • hvordan man kan trimme og installerer keramiske fliser på trappetrin
 • hvordan man kan peppe butik købte gardiner
 • Listen af jord udviklere i Texas
 •