hvordan man skaber unikke interiør design for tv-møbel

hvordan man skaber unikke interiør design for tv-møbelFjernsyn skal ses , men de er ikke altid den mest dekorative af boligindretning accenter . Hvis du elsker at have et fjernsyn i dit hjem , men vil gerne en måde at skjule det fra almindelig opfattelse , især i rum , der primært formelle i design , så kan du oprette oplagringsplads til dit TV .
Da bekvemmelighed og nem visning er en topprioritet , vil du ønsker at definere din bolig , så dit tv kan ses med lethed og komfort . At undgå, at dit tv er omdrejningspunktet for din stue , kan du vælge at skjule tv på en måde, der er praktisk og sjovt . Et par enkle tips vil hjælpe dig med dit fjernsyn opbevaring hjem forbedring projektet . Som det ses på denne side , kan du besøge newhdtv ****. dk og CedarWorks. com for nogle tv udsmykning forslag

Du skal bruge: .
lagerenhed
fjernsyn.
TV lagerområde .
underholdningscenter .
stof .


1 .
Armoires Er æstetisk tiltalende
Et af de mest praktiske og effektive måder at gemme dine nyttige , men uinteressante tv-apparater er at placere den i en stue garderobe . En garderobe tjener et mere komplekst formål end en underholdnings- center , fordi det ikke kun giver reoler til et fjernsyn og andet elektronik som DVD -afspillere og stereo systemer, men også huder og camouflerer selve TV'et . En garderobe har døre , der dækker den forreste del af visningsområdet og en underholdnings- center ikke . Bekvemt , døre skjule tv , der har været gemt inde i garderobe . Bedst af alt , praktisk set er let opnåeligt blot ved at åbne dørene for garderobe . Klædeskabe er også æstetisk tiltalende , fordi de dekorativt kan indarbejde i temaet for din stue eller TV-visning område .
2 .
Hylder Giver Pladsbesparende opbevaring
Hvis du har et fjernsyn , der ikke på de større størrelse , ca toogtredive inches eller mindre , kan du skabe dekorative hylder til at understøtte dit fjernsyn . Dette reoler giver dig mulighed for at placere fjernsyn i områder, hvor det er ude af tapetet. For eksempel kan du have et lille område i nærheden af en trappe , over en barstol område , eller under en høj vindue, hvor du kan tilføje nogle træ reoler . Dette reoler kan monteres til at understøtte vægten , der er distribueret af fjernsynet. Hylder giver dig mulighed for at spare lagerplads og find dit tv i et område, der er ude af vejen , og ikke meget synlige .
3 .
Fabric Fungerer som en af baggage Cover

Hvis du allerede har en underholdnings -center eller en tv- stativ , kan du overveje at tilføje nogle trædøre eller gardiner til visning område . Et fjernsyn har en forholdsvis flad overflade , så du kan skjule dit TV med nogle simple hængslede døre eller stof paneler . At sikre, at tv får ordentlig ventilation , der kræves , kan du bruge letvægtsstoffer til at skabe et dekorativt gardin design . Hvis du elsker at se fjernsyn sitcoms , skræmmende film , og berømthed talkshows , så skal du ikke give op , at det sjovt tidsfordriv , fordi dit tv er en dekorativ skamplet for byen. Disse konkrete forslag vil hjælpe dig skjule dit TV på en måde , der både er æstetisk tiltalende og helt funktionel .

gode råd og advarsler


 • Opbevaringsområder kan være små , så kigge efter opbevaring der kan blive gemt nemt .
 • TV er meget tung , så vær forsigtig , når du flytter dem .
 • Anden Artikel

 • flise på væg fjernelse ideer
 • hvad man skal kigge efter i Knopper og trækker
 • hvordan man kan købe DuPont male
 • hvordan man kan gøre mønsteret nedskæringer i keramiske fliser
 • elliptiske vindue behandlinger
 • hvordan man kan måle latinske nuancer
 • ingen sved maling fjernelse
 • hvordan man kan male over udvendig beklædt vinduer
 • hvordan man kan købe dyner
 • hvordan man kan investere i overkommelig opgraderinger til badeværelset
 •