hvordan man skaber unikke lamper

hvordan man skaber unikke lamperDu kan skabe de mest utrolige lamper på mindre end fem minutter med et par enkle husholdningsprodukter . Resultaterne vil være smuk , og den bløde stemning af lys vil fylde ethvert rum i huset . Disse praktiske ideer vil understrege , hvordan man billigt og genialt tilføje ekstra lys til et soveværelse , stue og terrasse -området.
Som du kan se på denne side , lightsupply. com og direkte lighting. com kan hjælpe dig med din belysning behov . Belysning er den bedste måde at understrege den varme og hyggelige dynamik i ethvert rum , så tag dig tid til at praktisere disse enkle teknikker til et værelse , der lyser .

Du skal bruge:
flet hæmmer
. flettede kurve .
streng lys .
kabinelyset .
indretning .


1 .
Light Tabel Hamper til soveværelset
at oprette en storslået belysning element i dit soveværelse , kan du bruge en simpel husstand hæmmer som et lys armatur . En lærred-foret hæmmer giver den perfekte medie til at tilføje ekstra lys til dit soveværelse plads . Det hæmmer i sig selv kan være lavet med en smedejern design eller vidjer selv . En lille lampe med en lys skygge kan indsættes i lærredet hæmmer for en blød-tændte appel . For at sikre , at pæren ikke skaber varme mod lærredet eller hæmmer sig selv, kan du tilføje et stykke glas til toppen af lampen. Da lampen inde i hæmmer vil ikke være synlig , kan du vælge en gammel lampe , eller en, der er ud- dateret til dette formål . Den bløde skær bliver lokkende og imødekommende til dit soveværelse design .
2 .
Wicker Chest til stuen
På lignende måde som en lærred hæmmer forudsat lys i soveværelset , kan en vidjer brystet , en vidjer kurv , eller en vidjer brystet giver en lys mulighed for i stuen . Du kan tilføje en lille lampe på indersiden af disse overkommelige elementer og skabe en blød og hyggelig glød , der vil tilføje en kilde til belysning til stuen . For at sikre at den flettede ikke bliver overophedet , bør du tage forholdsregler for at sikre , at lyskilden ikke bliver for varmt eller for tæt på flettede selv . Hvis det faktiske lampe er for stor til den flettede plads, kan du vælge at bruge en streng af lys til at belyse indersiden af brystet eller kurv . Den løse væv af vidjer giver lys for at afslutte på en måde , der er humør-indstilling og inspirerende .
3 .
metalindrammede formanden for Patio
at oprette en enkel gårdhave effekt for de varme måneder af året , kan du tilføje en smule lys for en gårdhave stol . Hvis stolen er lavet af vidjer og har en robust metalramme , kan du tilføje en række af lys på bagsiden kanten af stolen . Disse lys er godt skjult , fordi de er placeret på undersiden af stolen . Hvis du foretrækker at bruge rør lys , vil disse arbejde samt en lys strand , så længe kanten af din terrasse stol er høj nok til at skjule rør . For at få den bedste gårdhave stoledesign , bør du placere stole i nærheden af en stikkontakt kilde , så du vil ikke have synlige forlængerledninger dinglende fra stolen . Nogle streng , fiskesnøre , eller bånd kan bruges til at sikre lys til rammen af kurvestolen . Resultatet er en glødende stol , som er perfekt til en sommernat gårdhave virkning . Disse enkle lampen ideer vil hjælpe dig med at oprette de mest utrolige lyskilder i mindre end fem minutter med hver et par enkle husstand tilbehør . Resultaterne vil blive en blød stemning , der vil billigt føje yderligere lys til dit soveværelse , stue og terrasse -området.

gode råd og advarsler


 • Wicker kommer er anderledes teksturer og væver , så vælg en hvor lyset er udsat for.
 • Sørg pære watt er meget lavt , så dine møbler ikke bliver overophedet .
 • Anden Artikel

 • hvad man skal kigge efter i Knopper og trækker
 • hvordan man kan fjerne maling fra klarlak
 • hvordan man kan passe en dyne
 • hvordan man designer og dekorere din egen mand hule
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en fransk landstil
 • zebra marmor oplysninger
 • ulige - formet vindue behandlinger
 • hvordan man kan købe brugerdefinerede dør patter
 • hvordan man kan finde ud af, hvem bygget et hus
 • hvordan du fjerner voks fra en krystal lysestage
 •