ideer til at tilføje dekorative træ stillinger i væg åbninger

ideer til at tilføje dekorative træ stillinger i væg åbningerTræ stillinger tilbyder en storslået og elegant look til alle rum , og især hvis de anvendes som rumdelere til værelser . Med nogle kreative planlægning , kan du tilføje dekorative træ stillinger og lave en fed erklæring til hele området .

Fuld Træ Indlæg

Brug fuld højde stillinger eller kolonner i en væg åbning til et værelse . Space dem hver 3 til 5 meter eller mere på en øvre niveau værelse med en eller to trin ned til et andet værelse . Dette gør indgangen mere udtalte og grand .

Fuld stillinger kan tykke eller tynde , med snoninger eller glat og være firkantet eller runde . Stillinger anvendes ofte til udendørs accenter såsom indgangsparti , men kan tilføje en forfriskende indretning , når det anvendes indendørs . Du kan male dem til at matche det rum farve eller forlade de stillinger, naturtræ at matche trimme i et værelse .

Half indlæg

indlæg eller spindler kan skæres med en kortere længde og bruges i et rum åbning for at gøre en form for indendørs dekorative gelænder . Tilføj en 4-til 6- tommer top gelænder er lavet af granit , marmor eller fast overflade til et smukt sted at vise vaser eller andre genstande . Den halve stillinger eller spindler kan bruges til at opdele rum , der støder op uden vægge, som en spisestue og alrum , mens det stadig giver en fornemmelse af åbenhed .

halvvæg med Wood Indlæg

En anden måde at kløft to værelser er at opbygge en halv væg med en træ stilling efter udløbet af muren i nærheden af rummet åbning . Denne type af indvendige design blev gjort en masse i 1970'erne , men det er stadig en interessant måde at opdele to tilstødende værelser . Tilføj fancy brystninger-dekorative træværk på tværs øverst på indgangen ved siden af halvvæg-for en dramatisk accent , som ses på vintagewoodworks . com .

Træ Stillinger Omkringliggende et område

Dekorative træ stillinger og større kolonner lave en fed erklæring i væg åbninger , hvor der er mange trapper , eller et springvand eller andet område , som du ønsker at henlede opmærksomheden på . Invitinghome. com viser , hvordan dette sætter fokus på et centralt væg pejs med åbninger på begge sider og flere trin omkring pejsen . Stillingerne , spindler og kolonner tilføje en storslået tema på indretning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge eller vise en håndlavet papir skulptur
 • hvordan man kan helbrede maling på læder
 • hvordan man kan hænge en akryl billedramme
 • hvordan man designer Pooja værelser
 • hvordan man kan ramme en spejl
 • hvordan du får din egen væg arrangører
 • hvordan man bruger en keramisk håndklæde bar på travertin
 • hvordan man kan dekorere dit badeværelse til foråret
 • hvordan man tegner et værelse layout
 • hvordan du fjerner en industriel trappe tæppe med anti - slip forkant
 •