ideer til børneværelse design : fodbold tema

ideer til børneværelse design : fodbold temaDesigne et barns soveværelse kan være en dejlig oplevelse eller en , der provokerer stress og angst i alle involverede . For at undgå en sådan spænding og de argumenter, som kan opstå , fokusere på, hvad barnet kan lide , såsom en favorit spil eller sport . For mange piger og drenge , ville det være fodbold . Designe et rum omkring dette meget elsket aktivitet er bundet til at få en entusiastisk godkendelse .

Væg Color

Du skal ikke være bange , når du vælger muren farve , det vil være at forankre element for alt andet der sker i rummet . Hvis der er en favorit hold , male væggene til at matche deres trøjer . Ellers nogen form for primær farve-rød , gul , blå eller grøn-. vil gøre en perfekt kulisse for en fodbold-tema plads til piger eller drenge

Wonderful vægmalerier med fodbold temaer er til rådighed. Disse giver farve , mens oprettelse karakter af rummet . Vægmalerier findes i en bred vifte af stilarter og prisklasser . Nogle kan brugerdefinerede malet mens nogle er gør-det-selv projekter . Du kan også vælge at bruge tapet . Plakater af yndlingsspillere og scener i spillet er også tilgængelige. Lade børn til at vælge billeder af deres favorit hold eller spillere til at give rummet et personligt touch .

Bedding

Solid-farve strøelse i en anden primære farve , der står i kontrast til væggene er altid en mulighed . Fodbold-tema sengetøj sæt og stoffer findes i afdelingen og discountbutikker overalt . De fleste udskrifter kommer i primær farver, som gør det nemt at koordinere dem med vægge og tilbehør . Bed-in-a-taske sæt leveres komplet med plader og pudebetræk , og gardinerne er tilgængelige separat . Fodbold print og koordinerende solid farver er også tilgængelige ved værftet for dem , der foretrækker at sy sengen sæt og gardiner selv . Hvis en solid farve bruges til sengen dækning , bør dekorative puder og gardiner blive trykt for at holde rummet fra at blive vist statisk og ensformigt .

Tilbehør

Vægge og sengetøj er bare Baggrunden for tilbehør til en fodbold-tema soveværelse . De bidrager til den samlede effekt , men tilbehør bringe plads til liv og give det spunk og personlighed , som børn elsker . Heldigvis , har du hundredvis af smarte , nyttige ting at vælge imellem . Lamper med fodbold eller skjorte baser , område tæpper mønster efter boldbane, lyskontakt dækker og indrammet kunst af forskellige typer er blot nogle få . En hylde til at holde bøger , jagttrofæer eller sports memorabilia vil komme i handy . For at læse eller bare hænge ud , er en komfortabel fodbold-bold sækkestol et must . Alt, hvad der vedrører fodbold kan være et tilbehør , selv bolden selv . Læg den på en hylde eller bordplade , og det bliver en del af indretningen .

Anden Artikel

 • geringssaven indstillinger til opskæring kransprofiler
 • hvordan man kan bygge dit hus med genbrugsmaterialer
 • forsænket belysning afstand guide
 • hvordan man laver en dekorativ stigen
 • hvordan man kan overføre en titel , hvis en af ejerne er afgået ved døden
 • børns pirat soveværelse ideer
 • hvordan man vælger en fluorescerende butik lys
 • hvad er en sol -controller ?
 • Sådan opdaterer lamper med spraymaling
 • hvordan man laver en sejr swag fane Valance
 •