ideer til paneler

ideer til panelerMange første gang Homebuyers ikke har økonomisk frihed til at købe en helt dekoreret hjem , der er nybygget . Ældre boliger , især dem der er bygget i 1960'erne og 1970'erne , kan have vægge dækket i træpaneler . Hvis dette ser ikke passer med din idé om det perfekte hjem , har du flere muligheder med denne type vægbeklædning .

Baggrund

Wallpaper er en løsning til at dække op paneler , hvis du føler, at det ikke virker godt med indretning i dit hjem . Du har to muligheder, når det kommer til at dække paneler med tapet . Du kan installere en foring over panelerne før placere traditionelle tapet på væggene . Din anden mulighed er at bruge en tapet , der er designet specielt til at dække træpaneler . Denne type af tapet kræver ikke at du kan placere enhver form for liner ned og kan anvendes ret hurtigt , ligesom du ville traditionel baggrund.

Maleri

Maleriet er et populært valg . Det er billigere end blot at rive ned vægpaneler og hængende gipsvæg i stedet . Hængende gipsvæg kan være en dyr venture , især hvis du har flere væggene i dit hjem , der er dækket med træpaneler . Du kan enten vælge at udfylde riller i paneler eller lade dem være i fred og bare prime og male over vægge . Vælg en maling , der er en mørkere nuance at trække opmærksomheden væk fra rillerne , hvis du vælger ikke at udfylde dem .

Wall Art og store møbler

Forstyrrende øjet fra panelerne er en måde at skabe den illusion , at det eksisterer ikke i dit hjem på alle . Større stykker af møbler , såsom en bogreol eller et bornholmerur , kan bruges til at tegne øjet mod skønhed uret eller en række af bøger , som kan placeres på hylderne . Du kan også hænge store stykker af kunst på væggene , der er dækket med træpaneler . Vælg stykker, der er malet med nuancer , der supplerer farven på beklædning , så blander de to sammen .

Inkorporere paneler i dit design

I stedet for at forsøge at fjerne eller dække over beklædning , indarbejde udseendet og tonen i træ ind i dit hjem 's indretning . Installer lys tæpper og bringe lysere farvede møbler for at gøre rummet lysere i kontrakt til den mørke farve træpaneler . Soveværelset kan også være dekoreret med en hvid hovedgærde , kommode eller stol til at foretage denne plads lysere . Tillad mere sollys ind i ethvert rum , der er fyldt med paneler ved at installere lutter gardiner og undgå blinds eller nogen tunge gardiner .

Anden Artikel

 • kan du male galvaniseret metal ?
 • hvordan man kan male depron skum
 • hvordan man kan texturize væggene i et modulopbygget hjem
 • shabby chic ideer til et soveværelse
 • køkken layout ideer til en kok
 • hvordan man opbygger en gør det selv -vinduet tremmer
 • hvordan man kan hænge swing - arm Gardinstænger
 • om dekorative søjler i boliger
 • vindue behandlinger for en halvcirkelformet vindue
 • let spejl indramning
 •