installation af en pneumatisk dørlukker

installation af en pneumatisk dørlukkerEn pneumatisk dørlukker bruger lufttryk til automatisk at lukke og låse en dør , hver gang den åbnes . Jo tættere forhindrer døren i at åbne for bredt og skader i nærheden vægge eller møbler , og lukker døren i en langsom , kontrolleret bevægelse. Det sikrer også døren vil låsen sikkert og ikke smække . Pneumatiske lukkere anvendes typisk til storm døre og andre udendørs applikationer , mens hydraulisk ( væskefyldte ) lukkere er mere almindelige på indvendige døre

Låge Forberedelse

Før du installerer en pneumatisk tættere , test døren for at sikre den åbner og lukker korrekt . Juster enhver weatherstripping eller andre elementer , der trækker jorden eller forstyrre dørkarmen . Juster lås og slå efter behov , så døren kan låse ordentligt . En nærmere vil kun fungere korrekt på en dør , der fungerer efter hensigten .

Når du har bekræftet , at døren fungerer som det skal , beslutte, hvor at placere den tættere . Du kan installere en pneumatisk tættere langs toppen af midten jernbane af døren . Så længe denne afgørelse er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference , kan nogle døre, der ikke har en mellemvej jernbane , så jo tættere skal være installeret på toppen af døren .

Installation af Tættere

Åbn din tættere pakke og tjekke for installation skabeloner . Hvis enheden leveres med en skabelon , fastgøre skabelonen til døren med tape , og brug skabelonen til at hjælpe dig med at beslutte hvor at installere nærmere. Placer rammen beslag til tættere på kanten af rammen, så den sidder 1 /4 tommer fra ansigtet af døren . Brug de medfølgende skruer med din tættere til fastgørelse af rammen beslaget til rammen .

Skub afholde åbne skiven ( der fulgte med din tættere ) over enden af det tættere armen . Sæt denne ende af det tættere arm i rammen holderen , så skru den på plads med stiften til rådighed. Sæt den anden ende af det tættere armen ind i døren beslaget med de øvrige pin . Hold snævrere vandret foran døren , og brug en plan for at sikre, at det er parallelt med gulvet . Luk døren helt, så hold døren beslaget fast til forsiden af døren . Brug de medfølgende skruer med din tættere på fastgøre dette beslag til døren .

Justering af Tættere

Når du er færdig med at installere nærmere, kan du justere den til at kontrollere hastigheden af døren swing . Find justeringsskruen , med er typisk placeret i nærheden af døren beslag. Drej denne skrue med uret for at bremse lukkehastigheden af døren . Drej den mod uret for at øge lukkehastigheden . Afhængigt af model tættere , kan du bruge en skruetrækker eller unbrakonøgle til at justere hastigheden .

Anden Artikel

 • shabby chic kontor ideer
 • populære interiør hus maling farver
 • part kjole vindue behandlinger
 • hvordan du installerer en lysekrone over et loft fan site
 • økonomisk hjem udsmykning idéer
 • sammenligning af vinyl og aluminium vinduer
 • typer tæppe test
 • forventet levetid for solfangere
 • hvordan man bruger en indendørsarkitekt at ordne dit kontor
 • ideer , når picking maling til indendørs maling
 •