mosaikgulv ideer med brækket flise

mosaikgulv ideer med brækket fliseOpret et unikt design til dit gulv ud af knækkede fliser . Knækkede fliser kan købes i løs vægt , eller du kan vælge den flise farver du ønsker, og bryde dem selv . Lav en farverig mosaik design med knuste fliser til dit gangen , køkken eller badeværelse . Du kan også oprette en udendørs eller for indgangen til dit hjem .

Color Bølger

Opret en farverig bølge mønster med knækkede fliser . Køb en stor gruppe af fliser i regnbuens farver , eller vælg fliser af lignende farver til en sort /hvid look . Læg dem i et pudebetræk eller en papirpose og smadre dem til at gøre mindre stykker . Læg dem i farvegrupper , og gradvist opbygge en bølge mønster på gulvet , begynder med en blå bølge , så grøn , derefter gul , så orange , osv.

Initialer

Installer en rund monogram gulvmosaik . Skab det for indgangen til dit hjem , eller til dit badeværelse gulvet . Surround dine initialer med cremefarvet knækkede fliser , med en cremefarvet injektionsmørtel . Design dine initialer i centrum , med små stykker af ituslåede terra cotta fliser . Varier nuancer af fliser , du bruger til dine initialer , ved hjælp af nogle fliser , der matcher resten af din gulvbelægning , og andre , der er lidt mørke og lysere . Brug terra cotta fliser på resten af gulvet omkring din monogram mosaik .

Natur Temaer

Lav en karakter tema mosaik på gulvet i din mudroom eller dit barns badeværelse . Find et enkelt design af en frø og genskabe billedet i knuste grønne fliser . Placere den i en hvid , firkantet brudt flise baggrund . Sted smalle strimler af grønt glas fliser for en grænse , eller bruge grønne kugler til en grænse . Du kan også vælge at oprette en brækket flise sunburst design på en solid hvid keramik klinkegulv . Vælg forskellige nuancer af gul for at skabe en struktur kigge efter flammerne flyver ud fra en herlig søn

Køkken Tile Mosaik

Design en brækket flise mosaik med et køkken tema til dit køkken gulv . For en fransk land stil køkken , designe en simpel hane billede med stykker af fliser , og omgive det med hvid marmor fliser . Eller oprette en farverig grænsen til et køkken med en fast farve klinkegulv . Vælg brogede stykker af ituslåede fliser og skabe ruller , blade eller arrangere de stykker tilfældigt rundt i kanten af en dyb blå , rød eller grøn keramiske køkken klinkegulv .

Anden Artikel

 • superhelte soveværelse ideer
 • hvordan man passer varathane træ gulv
 • hvordan du kontrollerer en tilladelse til at sælge bære hud tæpper
 • silke blomst vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere med beaded vindue behandlinger
 • hvordan tusmørke dit soveværelse
 • hems møbler og udsmykning idéer
 • draperier panel stilarter
 • hvordan man kan omlakering hvidkalkede køkken frysere
 • hvordan man kan dekorere med lejlighedsvis tabeller & plaider
 •