opgave belysning fordele og ulemper

opgave belysning fordele og ulemperTask belysning er funktionel belysning, der er designet til et bestemt formål . Den mest almindelige brug af opgave belysning er i køkkenet . Lys bruges under kabinet til støtte i opgaver hakke, blande og måle . Der er flere typer af armaturer du kan bruge til opgave belysning , samt flere former for lys . Lys og inventar har deres egne fordele og ulemper .

lysstofrør Fordele og ulemper

Fordelene ved lysstofrør er , at de giver selv , diffust lys , så der er en jævn koncentration af lys fra kilden . Armaturet er lang og rektangulære og kan være 12 til 24 inches lang . Denne type opgave belysning er den mest almindelige og kan bruges med forskellige pære typer . De ulemper er, at husene kan være klodsede og indlysende , især hvis transformeren er bygget inde .

Puck Lights Fordele og ulemper

Disse er små , cirkulære lygter, som er adskilt af flere inches af tråd . De kastede små puljer af lys på den bordplade , og mange mennesker betragter dem som de mest æstetisk tiltalende af arbejdslamper . Lysene også kaldet disc lys og kan anvendes sammen med halogen , LED og xenon pærer . Desværre er de svageste og mindst effektive form for opgave belysning . En Consumer Reports test udført på batteri-drevet pucken lys oplyste, at lyskvaliteten var svagt og fattig .

Lineær Lights Fordele og ulemper

Lineære lys er små , rektangulære lygter, som er adskilt af fleksibelt kabel. Kablet giver mulighed for lys til at følge kurver og sving i kabinet . De små pærer kan justeres langs kablet , uanset hvor boligejer vælger . Ligesom puck lyser , kan lineær lys bruges med halogen , LED og xenon pærer . Disse lys er kun solgt på belysning butikker og på internettet . De har også tendens til at være dyrere end andre typer af lys .

reception Lampe Fordele og ulemper

Skrivebord lamper kommer i mange forskellige størrelser og designs . De har ofte en aftagelig skygge , der gør det muligt for ejeren at regulere lysstyrken af lys , de yder. De er placeret på skriveborde , bordplader og borde . De ofte giver ekstra lys til læsning . Bordlamper kan have lavt effektforbrug forbrug , hvilket er godt for miljøet og din tegnebog , men de kan vippes over og potentielt forårsage brand. De kan variere meget i vægt . Hvis du vælger en bordlampe , kan du ønsker en tungere model for at undgå deponering .

Anden Artikel

 • hvordan man kan styrke en brunt papir vægbeklædning
 • de bedste butikker for badeværelse forfængelighed
 • hvordan du installerer et badeforhæng på flise
 • hvad er en sol -controller ?
 • hvordan man kan sætte en flise vægmaleri på en væg
 • hvordan du fjerner Limede tæpper
 • billige køkken remodeling ideer
 • hvad man skal gøre med tin spande ?
 • Roman badekar ideer
 • transformer soveværelse ideer
 •