perle bord ideer

perle bord ideerBead bord er not paneler traditionelt placeret på vægge . De fleste mennesker installere perle bord med riller løber lodret , hvilket skaber en stribet følelse til paneler. Perle bord bruges ofte på den nederste halvdel af en væg med en stol jernbane eller trimme stykke langs den øverste kant . Også ud over muren applikationer , dog kan perlen bord pynte mange områder af hjemmet .

køkkenø

En almindelig køkkenø får et nyt udseende med perle bord . Afhængigt af øens design, kan du skære dele af perle bord til at dække nogle af eller alle sine sider . Perlen Bestyrelsen kan derefter males til at matche køkkenet indretning . Du kan også bruge perlen bestyrelse på nogen af øens udsatte hylder eller skuffefronter .

backsplash

Bead bord bruges ofte som en backsplash materiale i køkkener . Sin særegne udseende skaber en hytte-stil følelse i køkkenet . Perle bord backsplashes tilbyde et alternativ til den traditionelle flise for dem, der ønsker noget andet . Dog vil backsplash sandsynligvis være sprøjtede med fedt og madrester , og perlen bestyrelsens grooves kan bevise en udfordring at rengøre .

bogreol

En kedelig bogreol får en makeover med perle bord . Fjern den regelmæssige opbakning fra bogreolen og erstatte det med et stykke perle nedskæring størrelse . Du kan også klippe enkelte afsnit til at passe på ryggen mellem hver hylde . De mindre dele af perle- bord er fastgjort til den regelmæssige bagsiden af reolen .

Kitchen Cabinets

Køkkenskabe er et andet område , der kan se helt anderledes med en perle bestyrelse ansøgning . Du kan placere perle bord på bagsiden af skabet , som er ideel til åben kabinetter eller dem med glasdøre . En anden mulighed er at skære midt paneler af din skabslåger og erstatte dem med perle bord . Den eksisterende grænse skabslåger gør en perfekt ramme til den nye perle bestyrelse indsætte .

Hovedgærde

En hjemmelavet hovedgærde er let at lave med perle bord . Du kan vedhæfte perlen bestyrelsen direkte på væggen , så du ikke behøver at bekymre sig om skruer til at holde det til den faktiske sengen . Dekorationspanel rundt i kanten af perlen bestyrelsen fuldender hjemmelavede hovedgærde .

Organizer

Bead bestyrelsen arbejder godt for at skabe en hjemmelavet organisator i en mudroom eller front indgang . Skær stykke perlen bord , afhængigt af hvor stort du ønsker arrangøren. Et stykke kroneformens eller andre trim slutter kanterne . Kroge placeret på perlen bord giver et sted at hænge frakker og paraplyer . Du kan også hænge en magnet board , tør slette bord , en mail arrangør eller hylder til endnu mere organisering .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer væg polstring
 • historien om orientalske tæpper
 • hvordan man tilføjer en morgenmad bar til et allerede eksisterende ø
 • hvordan du installerer energieffektive forsænket loft lys
 • værktøjer til at vælge maling farver
 • hvordan man bruger trykt stencils
 • hvordan man kan linje swag gardiner
 • hvordan man pad et område tæppe
 • hvordan man kan gøre flydende have steg tabel omdrejningspunktet
 • gothic soveværelse ideer til piger
 •