skab accent belysning ideer

skab accent belysning ideerDen brede vifte af kabinetter , der anvendes i hjem og kontorer skaber stadig flere muligheder for at klæde dem op med accent belysning . Belysning fabrikanter reagerer ved at gøre mere belysning, der er egnet til brug med skabe . Skabe med glaslåger , og dem uden døre , er prime kandidater til accent belysning . Skabe med dør ofte giver påbygningsflader for accent belysning , der også tjener nytte formål .

Møbelspot

Dagens køkkener er normalt god belysning for det arbejde , der foregår i dem . Der er dog tidspunkter, hvor blødere , mere subtile lys ønskes . I stedet for at holde rummet godt tændt , kan du spare energi , samtidig med at nødvendige lys ved at fastgøre lys til undersiden af køkkenskabe . Disse lys kommer som en enkelt bar , eller i strimler af tre , fire , fem , og meget mere. De kan være forbundet til det elektriske kredsløb , eller sat i en stikkontakt i nærheden . De fås i fluorescerende , halogen , LED , og nu endda xenon .

Overhead og Track

Indbygget kabinet i stuer , kontorer , og soveværelser tilføjer ikke blot ekstra lagerplads , men også vise rum. Belysning er en vigtig del af disse skærme . For kabinet med glas hylder , en overhead lys centreret i skabet vil kaskade lys ned gennem hylderne og skabe interessante toner og skygger . Når frysere har en solid hylder , vil en overhead lys på undersiden af udvalgte hylder blot fremhæve disse hylder . Track belysning monteret på loftet lige uden foran et skab kan du direkte lys fra en ønsket vinkel . Spor belysning gør det også nemmere og mere økonomisk at tilføje accent belysning til store banker af frysere .

Rope Lights

Glødenet og LED belysning er tilgængelige i reb lys . Disse lys er lavet af en perlerække af pærer til huse i en klar plast , bøjelige rør . Tove kommer i mange forskellige længder og kan blive spændt sammen om at skabe punktbelysning til at passe næsten ethvert formål . Reb lys kan også købes i spoler , så du kan nøjagtigt passer til behovene i din belysning projekt . Disse lys giver specielle effekter som dæmpning , blinkende , og jagter . For åben-front kabinetter , kan lyset monteres på bagsiden til at give baggrundsbelysning hver reoler plads . Reb lys er også ofte monteret under køkkenskabe at give subtile , farverige belysning til bordplader .

Anden Artikel

 • Vis ideer til Rubbermaid mad containere
 • hvordan man laver min plastic gardiner
 • granit køkken ideer
 • hvordan tusmørke dit soveværelse
 • hus & hjem gulvbelægning
 • metalhalogenlamper vs glødelamper
 • hvordan man kan gøre stranden vindue behandlinger
 • hvordan man kan male på glaserede keramiske fliser
 • hvordan man designer og male en sort og rød soveværelse
 • hvordan du fjerner hvid vasket maling dybt i rillerne efter farvning trægulve
 •