stilarter trim færdige tømrerarbejde

stilarter trim færdige tømrerarbejdeTrim finish tømrerarbejde indeholder mange forskellige stilarter og teknikker . I de fleste moderne bolig , skal du blot trimme tømrerarbejde refererer til den praksis, omslutter døre , vinduer , kabinetter og gulvbrædder med træ trim . Trim tømrerarbejde er blevet mere end det, og indeholder alt , der gør et hjem beboelig og æstetisk tiltalende . Fra udarbejde træ kransprofiler til bøjeligt vinyl , er trim tømrerarbejde blevet en kunstart alle sine egne .

Base Molding

Base støbning er trim , der kører rundt på gulvet . Den mest alsidige af alle lister , er base støbning også bruges til at afslutte Dørkarme og vinduer . Base støbning kommer i 8- fods længde og har et par grundlæggende mønstre , der anvendes konsekvent .

wainscoting

wainscoting er en stil af trim efterbehandling henvise til en bred kant strækker sig fra gulv til 36 inches i højden på en indervæg kronet med en støbning af dit valg . Det kan være uddybe eller simple . Wainscoting kan være et sæt af hævede paneler toppet med udskårne eller rejst støbning , eller det kan være tapet kronet med et stykke kvartrunde støbning .

rosette og Sokkel Blocks

De fleste lister køre konsekvent , mitered , Butt ende og fortsatte i hele hjemmet . I ældre og dyrere boliger , er dekorationer ofte tilføjet. En rosette er en firkantet udhugget blok . Hvor en 45-graders gering bruges normalt , kan en roset blok føjes til hjørne med formning butting op imod det . En sokkel blok er en udhugget rektangulær blok bruges på bunden af døråbninger med støbning afslutning ind i det .

Crown Molding

Den stil og brug af kroneformens betegner ekstra indsats sættes i trim efterbehandling . Kroneformen tilføjer ekstra strejf af fine håndværk , typisk løbe langs den linje , hvor væggen og loftet mødes . Med en omfattende profil , anvender det en 45- graders geringssnit langs begge sider til at lette spænder mellem loft og væg . Mange overdådige gamle bygninger bruge kroneformen , såsom depoter og hoteller . Nogle andre moderne anvendelser omfatter over kabinetter og fine møbler , såsom indbygget i vitrineskabe .

Vinyl Style

Mest trim kan nu købes i enhver længde af vinyl . Denne alsidige bøjeligt støbning er blevet valg for mange , hvor maleriet er mulighed. De fleste stilarter støbning er nu tilgængelige i vinyl og bør overvejes for omkostnings-og brugervenlighed . Vinyl støbning nedskæringer på samme måde som træ og er lettere at arbejde med på grund af dets konsistens . På grund af dets holdbarhed og lang levetid , er det noget der skal overvejes.

Anden Artikel

 • LED-lys bruges i plejehjem
 • hvordan man laver behandlinger for et loft vindue
 • hvordan du installerer en swag Valance
 • regler for formidling af tilbehør til boligindretning
 • hvordan man kan pletten egetræsgulve mørke
 • flagstang komponenter
 • hvordan man lakering Saltillo flise
 • hvordan man kan isolere vinduer om natten
 • hvordan man kan vise fotos til en kunstudstilling
 • hvordan man kan maksimere plads til en studio lejlighed
 •