syning : gardin stilarter

syning : gardin stilarterMaking vindue behandlinger behøver ikke at være en kompliceret sy -projekt. Nogle vinduer behøver kun en lille smule af dressing . Nogle gardin stilarter ikke engang kræver syning . Hvis din syning evner er begrænsede , skal du vælge enkel stil og nem at arbejde-med tekstiler . Hvis du har avancerede sy færdigheder , overveje lag eller mere skræddersyede gardiner . Syning gardiner til dobbelt-hang -eller sidehængte vinduer er nemt , men husk på den type vindue, som du gør gardiner for .

Rod Pocket

Enkel , uforet stang-lomme gardiner er flade paneler af stof med en stor dobbelt-fold kant øverst . To rækker af masker er lavet i denne hem , bred nok fra hinanden til at gøre en lomme til gardinstang , der skal indsættes . Hvor bred kanal skal være , afhænger af bredden eller diameteren af gardinstang . Skær stoffet lang nok til at rumme længde af vinduet , der dækker pladsen plus stangen lommen plus en fordoblet-over forneden . Skær bredde af stoffet 01:58-og-en-halv gange bredden af vinduet til fylde .

Tie Tab

Tie-fanen gardiner låne en formel luft til et vindue behandling , især når det bruges med en dekorativ gardinstang . Slipset faner kan variere i type , længde og bredde , afhængigt af det ønskede udseende . Selv farverige bånd vil arbejde . Sy to faner på hver af de ønskede interval på bagsiden af et gardin . Bind fanerne til en gardinstang eller stang , og derefter hænge i vinduet .

Valance

Gardinkapper er vinduet toppers og kommer i mange forskellige stilarter og designs . En nem-sy Valance ligner en stang-lomme gardin , men kun 8 til 12 inches lang . Kapper kan også være så simpelt som flere drenge doilies eller kniplinger dækkeservietter draperet over en stang . En aflang dug bundet i enderne på en gardinstang med centrum draperinger ned i en swag vil også gøre en pæn Valance .

Cornice Board

Traditionelt en gesims bord er en tung trækasse ramme øverst på et vindue . En meget lettere version er at gøre kassen ud af skumkerne bord , varmt lim eller korte nogle quilt pladevat til det og pak det med stof . Sy trim på stoffet , før du sætter den til gesims bestyrelsen for en mere elegant og formelle look .

Easy Swag

Disse let swag gardiner er lavet ved at skære en længde af materiale længe nok , at det vil drapere ynde over en gardinstang . Tillad 4 inches i hver ende til at sy en 2- tommer foldede over forneden. Tilføj gardin lodder , hvis stoffet er let . Fold længden af gardin i halvdelen at finde midtpunktet . Bring midtpunktet op bag gardinstang og drapere det i en kutte af den ønskede længde . På gardinstang , tack den cowled materiale til den del af forhænget stadig bag gardinstang eller lad det hænge løst . Den swag kan også draperet gennem to eller fire store dekorative ringe

Anden Artikel

 • hvordan man kan flise de backsplash i et køkken
 • hvordan du installerer et loft krog
 • hvordan man laver en udendørs filmlærredet
 • hvordan du installerer vinyl gulv grafisk decals
 • hvordan man kan dekorere en manga soveværelse
 • hvordan man tegner værelse planer
 • hvordan man kan fortælle tæppe kvalitet
 • faux maleteknikker for bark
 • vinholder træ -projekter
 • hvordan man passer en kronotex gulv
 •