tæppe udsmykning idéer

tæppe udsmykning idéerValg af tæppe til alle rum er en proces , der involverer en kombination af udsmykning idéer med henblik på området . Andre faktorer , der bør tages i betragtning , er trafik , belysning og budget . Inden for disse parametre mange interessante udsmykning effekter kan opnås , såsom at fokusere en plads omkring en speciel håndlavet tæppe og skiftende et tæppe til at ændre stemningen i et rum .

Indstilling af atmosfæren

Et tæppe er den største post i alle rum , så det har en stor indvirkning på den samlede fornemmelsen af plads. At skabe en anderledes stemning , handel den eksisterende tæppet for en mørkere eller lysere nuance af tæppe . En lettere tæppe , især hvis det har gule , blå eller grønne toner , vil åbne op i rummet , hvilket afspejler mere lys fra naturlige og kunstige kilder og giver rummet en elevator . En mørkere nuance med varm rød , brun eller rødbrun toner øger følelsen af intimitet og hygge og giver en behagelig glød når det belyses med lyskilder . Når picking farven på dit tæppe , undgå en eksakt match med de vigtigste møbler element, såsom en sofa eller seng . Målet for farver, der er lysere eller mørkere . Lån prøver fra tæppet butikken for at teste både i dagslys og om natten .

Carpet som knudepunkt

En ny idé i indretning er at gøre en 8- af -10-fods eller 9- ved -12-fods tæppe omdrejningspunkt i rummet . Dette fungerer bedst i rum med få møbler og opfordrer til en meget speciel tæppe . For at finde inspiration , så prøv browsing rumstore Kilim-stil tæpper fra lande som Tyrkiet , Afghanistan og Indien . Disse håndlavede tæpper tilbyder et stort udvalg af farver og designs. Store persiske tæpper er også en mulighed , de er typisk mere subtilt farvet end kilims . Kinesisk silke tæpper kommer i sarte pastelfarver for et sofistikeret look og passer mindre rum . At fremhæve en markant tæppe , skal du vælge store møbler i komplementære nuancer af de vigtigste farve i tæppet og vælge plain stoffer , som ikke trækker opmærksomheden væk fra det .

High Trafik Områder

Hvis du har væg-til-væg tæppe med stærkt trafikerede områder , kan du beskytte den mod kraftige slid og snavs ved hjælp område tæpper på toppen af det . Placer små , mellemstore eller store område tæpper i farver eller mønstre , der supplerer de væg- til-væg tæppe . For eksempel kan du placere et område tæppe under sofabordet , og i indgangen til rummet . Disse område tæpper kan afhentes og rengøres efter behov . Læg tæpper med en tæppe pad nedenunder for at forhindre dem i at glide .

Anden Artikel

 • elliptiske vindue behandlinger
 • hvordan man redo en lysekrone
 • hvad er fordelene ved en lav spænding belysning interiør ?
 • opgave belysning fordele og ulemper
 • zen badeværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere en stue med metalliske detaljer
 • instruktioner til at hænge kæde lys
 • hvordan man kan arrangere billedrammer & reoler
 • hvordan man kan anvende epoxy maling på malede cement gulv
 • hvordan man kan gøre opbevares købt vindue toppers look skik
 •