Portrum pels & sko organisation ideer

Portrum pels & sko organisation ideerNår du forsøger at få en frisk og overskueligt udseende for dit værelse , skal du starte med frakker og sko i din indgangen . Entryways ofte smalle , tætbefolkede områder , og et rod af sko og et virvar af overmalinger vil kun gøre det værre . At få det frakker og organiserede sko er en god måde at åbne op døren til dit hjem og til at holde tingene ser rene .

Væg pinde

træ pinde fastgjort til væggen med jævne mellemrum vil give dine gæster et sted at hænge deres overtøj og nyde godt af at holde frakker adskilt og krøllet . Dette tager mindre plads end en knagerække og er en god måde at holde organiserede frakker . Kig efter væg pløkker , der kan males til at matche din indretning . Metalkroge kan også bruges til dette formål .

Cubbies

Hvis du har flere par sko , som du ikke bære hver dag , men som du gerne holde på hånden , cubbies er en fantastisk måde at holde dem til rådighed , men fra gulvet . Vælg en Cubby struktur , som er løftet en anelse fra jorden for at holde det fra at se slapdash . Se også at sikre , at de cubbies passer til størrelsen af de sko , du og dine gæster slid . Købe en Cubby struktur uden at kontrollere størrelsen kan føre til at du eje noget lavet til en børnehave .

Coat Træer

Mens de vil tage en vis mængde af gulvplads , vil pels træer give dig en meget klassisk løsning mod organisere dine indgangen . Nogle pels træer er meget almindeligt , mens andre er mere fantasifulde og skabt til at blive set . Pels træer gør godt, når de kun har en begrænset antal lag . Fundering for mange lag på en frakke træ kan gøre det ud stort og rodet .

Bænke

Tilføjelse af en smal bænk til din indgangen kan give folk et sted at sidde og fjerne deres sko . Du kan også line dine sko op under bænk med tæerne pegende ind mod væggen . Mens dette ikke vil organisere dine sko , vil den fjerne skoene af syne , skabe mindre visuelt rod . Bænke kan også komme med cubbies for sko bygget i nedenunder .

Væghylder med kroge

Væghylder med kroge give dig et sted at hænge din frakke samt en plads til andet tilbehør som hatte og handsker . Væghylder af denne type er normalt lavet som en solid hylde med en bestyrelse langs den nederste kant . Brættet er der, hvor krogene er installeret og hele hylden kan hænges i din indgangen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afslutte en kælder uden sheetrock
 • hvordan du opretter en romantisk og lumre soveværelse indretning
 • hvordan man kan hænge klar plader på vægge
 • hvordan man opbygger en fluorescerende lys vindskeder
 • kan du installere forsænket belysning i hvælvede lofter ?
 • hvordan man kan måle for dekorative glas
 • oplysninger om møbler polstring
 • hvordan man kan dekorere en sage- farvet soveværelse
 • bruger til akvarium grus
 • hvordan man kan konvertere lux til lumen
 •