base støbning stilarter

base støbning stilarterDu skal bruge:
Brændeovn Mantel
. Murværk ankre .
Montagelim .
Bor .
Hammer bore .
Murværk boret til at matche den valgte ankre .
4- fods -niveau .

Base støbning , også kendt som Baseboard støbning , er en form for horisontal paneler anvendes til at dække de rum mellem gulve og vægge . Når der træffes beslutning om en form for base støbning for en bestemt rum ( eller en hel hjem ) , er der flere funktioner , du bør overveje . Disse omfatter materiale basen støbning er lavet af ( f. eks hårdttræ , fiberplader og fingerskarvning fyr ) samt højden og bredden af støbning og integration ( eller undladelse ) af sko og hætter .

Hardwood

Hårdttræ base lister er kendt for at skabe en varm og elegant atmosfære . Ifølge burtonmoldings. com , omfatter nogle af de mest almindelige løvtræ anvendes til lister Skarntyde , fyr , gran og eg . Samtidig med at træets naturlige finish intakte kan oprette en rustik ( måske bedst egnet til en hytte eller bungalow ) , i de fleste tilfælde vil du ønsker at male eller bejdse træet til at matche dit hjem eksisterende indretning .

Finger Til-ende Pine

Hvis du finder knob og andre naturlige pletter i hårdttræ uinteressant , kan du overveje at bruge fingerskarvning fyrretræ . Ifølge burtonmoldings. com er dette træ skabt ved en fusion mellem kortere længder af fyrretræ træ , som er målrettet og nøje udvalgt for deres mangel på fejl og mangler.

Træfiberplade

Træfiberplade base lister --- der er lavet ved at komprimere træ og andre plantefibre --- er langt mere overkommelige end hårdttræ og fingerskarvning fyr sorter . Hertil kommer , der, fordi der ingen korn retning med fiberboard , kan du nemt trimme den til størrelse uden frygt for at skade dens overflade . Men mange enkeltpersoner nyde den æstetiske kvalitet af disse kerner , som er til stede i hårdttræ og fingerskarvning fyr lister .

Molding Højde Bredde

Højden af din base støbning ( hvor langt det klatrer op ad væggen ) og bredden af støbning ( hvor langt det stikker ud formular væggen ) er andre funktioner , du bør overveje . Ifølge mouldings. cc , har hver stil hjem dets egen enestående base støbning højde og bredde til at supplere den . For eksempel i rustikke hjem , kort og tyk lister fungerer bedst . Der henviser til victorianske huse , høje og relativt tynd støbninger er en passende stil . I mere moderne boliger , er korte og tynde base støbninger ofte er normen .

Sko Caps

Ifølge mouldings. cc , er langt de fleste af uædle møbellister udstyret med sko , som er overdimensioneret eller fremspringende strimler af materiale , der hviler langs bunden af lister (hvor de mødes gulvet ) . Men der er en fælles undtagelse fra denne tendens : i rum med tæppebelagte eller snart-til-være-tæppebelagte gulve , ofte personer undvære dem , da de ville forstyrre gulvtæppet ligger glat . Nogle lister er også udstyret med hætter , som er stort set de samme som sko kun de løber langs toppen af lister ( hvor lister mødes væggen ) .

Anden Artikel

 • udvendige design ideer
 • maling & trim ideer
 • hvordan man kan dekorere & hælde beton fliser
 • hvordan man kan dekorere nicher og små rum i dit hjem
 • hvordan man kan male et metal tag
 • ideer til omarrangere et køkken
 • hvordan fødslen din kreativitet
 • produkter , der farve eller pletter beton
 • hvordan man laver en sejr swag fane Valance
 • hvordan man fransk tekstur en mur
 •