cool sports bar værelse ideer

cool sports bar værelse ideerForestil dig at være i stand til at se dine favorit sportsbegivenhed fra komfort i dit eget hjem sportsbar . Det perfekte sted at smide parter , dit hjem sportsbar vil tiltrække venner og familie til den store spil . I stedet for at have et traditionelt udseende sportsbar med en stor træ bar , læder barstole og en enkelt stor fladskærms- TV som dit omdrejningspunkt , design dit hjem sportsbar med en kølig og unikt tilpassede tema . Din sport bar vil være stedet at feste i de kommende år .

Multi-sport Sports Bar

Hvis du er en sports- møtrik , der ikke begrænser deres kærlighed til sport en eller to , kan du overveje udsmykning din sport bar med en overflod af tilfældige sport memorabilia . Mount retro sportsudstyr , såsom træ tennisketsjere , golfkøller , boksning hovedbeklædning , træ ski og græs-farvede fodbold handsker på væggene . Male væggene en relativt neutral farve , så de punkter skiller sig ud . Ramme gamle sportslige plakater , team skemaer og diverse remedier og hænge dem på væggene så godt. Dine gæster vil nyde at se på alt, hvad der er at tilbyde , mens de ser spil og smide en øl eller to .

Mount to fladskærms- tv fra lofterne i hvert hjørne af baren , med en større fladskærms- tv i midten . Under partier , har hver tv stillet ind på en anden kanal , så dine gæster kan nyde et udvalg af spil , meget gerne en rigtig sportsbar . Hvis dit værelse har plads nok , der er nedsat en dartskive og et poolbord for ekstra sjov .

Team-Særlige Sportsbar

Hvis du er en ægte fanatiker , tænker designe dit sportsbar plads omkring dit favorit hold . Mulighederne er uendelige . Male væggene dit favorit hold farver . Overvej en accent væg til lyseste farve , så den ikke overvælde rummet . ( For eksempel , hvis du er en Florida Gators fan , du mere end sandsynligt ikke ønsker at male de fleste af dit værelse lyse orange . Overvej en række blå vægge med en orange væg . ) Dæk væggene i team memorabilia , herunder eventuelle indrammede trøjer , sportsudstyr , spil billetter og mesterskabet fotos . Tonsvis af team-farvede og team-tema produkter er tilgængelige på markedet for at fuldføre din team- specifikke sportsbar .

Invester i et poolbord med dit team 's logo på det , med en team- farvet glas poolbord lys til at gå over den . Overvej team-tema barstole , neonskilte og ure som accenter . Tilbyd en menu med brugerdefinerede drikkevarer, der er team-farvede og team-specifikke . Glem ikke team logo smide tæpper til hyggelig op med foran high definition fladskærms- tv . Skabe den ultimative sport tilflugtssted for din næste Super Bowl , marts Madness eller World Series bashes .

Personlig /Familie helligdom Sportsbar

Hvis du eller din familie er eller har været gennemført atleter , hvorfor så ikke vise de resultater med en skræddersyet sportsbar tema . Hvis du var en stjerne fodbold spiller i high school og college , kan du overveje at indramme dit ( autografer ) trøjer og vise dem langs væggene . Dekorere væggene med ethvert team fotos, medaljer , trofæer , varsity brev jakker og uniformer . Hvis du var en basketball stjerne , kunne du have et trægulv lagt ned , der ligner dit holds hjemmebane , komplet med malede linjer og holdets logo . Og hvis pladsen tillader det, anbringe en basketball hoop til væggen og lade gæsterne et spil hest med en blød Nerf-stil bold . Replikere enhver mesterskab bannere ved at lime følte breve til et stort rektangulært følte stykke , og hænge den ned fra loftet . Dine venner og familien vil nyde at se tilbage på glade sport minder samtidig have et sjovt sted at hænge ud , drikke og se det store spil .

Anden Artikel

 • interiør ideer til små kirker
 • hvordan man bord & lægte skodder
 • ideer til at dække en grim cement blok væg
 • fordele og ulemper ved at bruge gulvet løbere
 • hvordan man kan tape tæppe pad
 • hvordan man laver en presenning for en boghylde
 • ideer til udsmykning et lille badeværelse
 • hvordan du indsætter draperier kroge i knibe læg
 • hvordan man kan hænge røde lamper
 • Hvordan kan jeg hænge cube hylder på væggen ?
 •