den bedste udvendige maling farver til at matche kalksten

den bedste udvendige maling farver til at matche kalkstenKalksten er sedimentbjergarter indeholder store mængder af calciumcarbonat eller kalkspat og findes i en række forskellige steder --- Portugal , Indien , Australien , Bulgarien og USA En ren kalk er hvid til grå i farve, men gennem den naturlige tilsætning af urenheder , nemlig jern oxider kan kalksten findes i mange forskellige farver . Matchende kalksten til en maling farve er ikke så simpelt som at placere en enkelt farve nummer og mærke .

Match Hue

Kalksten er dannet i en bred vifte af neutrale farver --- tans , gul , lyserød og grå . Hver af disse neutrale kan have variationer , for eksempel , kan grå være en grå-grøn , en grå-blå , en lys grå eller mørk grå . Tans kan findes tonet i en lyserød eller en rust og gule farver kan være en blød sand farve eller en dyb okker . Find de bedste udvendige maling farver til at matche et hjem 's kalksten ved at besøge min perfekte farve, en hjemmeside designet til at hjælpe gør- det-selv husejere har brug for en perfekt farve match til næsten alle overflader . Deres liste over mest solgte udvendige maling farver afslører en række af de bedste valg til matchning kalksten . Prøv Alcoas Desert Sand eller deres farve, som hedder Cameo . Andre mulige kampe er Benjamin Moore 's Monterey White , Lancaster Hvidpigmentering , 01 Hvid eller endda 513 Limestone .

Prøv dybere farve

Lighter farver af kalksten i grå til hvide område se fantastiske ved at kombinere en dybere grå maling farve sammen med en lighter grå . Eksempel er eksempel 159 i Susan Hershman bog " House Farver : Udvendig Farve efter arkitektonisk stil ", en bog fyldt med innovative udvendige farve applikationer . Dette hjem facade er aktiv med farve muligheder og det tågede grå maling farve , men lidt mørkere end den forreste dør kalksten surround , fungerer godt . Kombinere det med en mørk grå som Behr 's Creek Bend , beskrevet af Behr som en " uldne grå " giver yderligere visuel definition til anden sal Tudor facade .

Overvej Historic Color

Det Valspar Corporation har en samling af udvendige farver der matcher historiske hjem . Kaldet " Historiske Farver af National Trust for Historic Preservation " omfatter de farver, der matcher Belle Grove , en tur af det nittende århundrede hjem ligger i Middletown , Virginia og indhyllet i lokalt brudt kalksten . Belle Grove Valley Fog er den grå neutral anvendes i kombination med kalken . The Historic Farver Samlingen indeholder en række andre mulige kampe for udvendig kalksten facader og omgivelser.

Anden Artikel

 • sort , hvid & rød soveværelse ideer
 • hvordan du fjerner filt gulv underlag
 • gør- det - selv antikke sort køkkenskabe
 • hvordan man kan male et værelse orange
 • boligindretning ideer til log huse
 • feng shui maleri tips
 • hvordan man laver en smuk neddykket rose omdrejningspunktet
 • Hvordan kan jeg tapet en forsænket vindue ?
 • den bedste måde at rense en desktop springvand
 • hvad er home automation belysning ?
 •