gør - det- selv 120V belysning

gør - det- selv 120V belysningUanset om du har planer om at placere væg Sconces for haller eller trapper , hængende en lysekrone i spisesalen , installation forsænket lys i hulen eller endda tilføje en sikkerhed lys over garagen , processen med ledninger et nyt lys kredsløb er den samme : at trykke ind i et eksisterende grenledningens og drift af ledninger til den nye switch og stativ . Gør- det -selv med grundlæggende tømrer-og el- færdigheder kan nemt ændre udseendet af et værelse i en eftermiddag ved at tilføje en belysningskredsløb

Planlægning Din Circuit

I de fleste tilfælde kan du bruge en eksisterende stikkontakt som strømkilde til din nye belysning kredsløb-forudsat at du ikke overskrider watt rating for kredsløbet . At bestemme det maksimale belastning i et kredsløb , multipliceres amperetal sin afbryder ( du kan finde dette på afbryderen ) med 120 volt . De fleste husholdninger kredsløb kan sikkert at håndtere 1. 440 watt . Hvis den samlede effektforbrug alle apparater og armaturer på banen overskrider dette, vil du nødt til at tilføje en ny bane via tjenesten panelet .

tilslutningskombinationerne

Den nemmeste måde at oprette forbindelse til det eksisterende kredsløb er ved at køre kablet fra en beholder til switch og derefter til stativ eller inventar . Hvis det er muligt , skal du placere skifte direkte over beholderen , så alt hvad du skal gøre er at droppe en ledning fra kontakten til stikkontakten . Hvis dette ikke er muligt , skal du fjerne sokler mellem switchen og beholderen og køre wiren i mellemrummet mellem væggen og gulvet . Du kan have til at bore huller eller skære riller i væggen stutterier , så ledningerne flugter med væggen . Et alternativ er at køre kablet fra strømforsyningen til lampen , og derefter til switchen . Væg Sconces kræve kører kablet over loftet for at undgå væggen strøer .
Kørsel det elektriske kabel bag vægge og over loft er den mest tidskrævende del af at installere en ny belysning kredsløb . Brug elektriker 's fisk tape til at gøre gevind kablet lettere . Cut lille adgang huller oven over tasten , hvor væggen og loftet mødes for at gøre den tur fra lodret til vandret lettere . Tråd fisken båndet gennem adgang hullet og på tværs af loftet . Når den når loftet armaturet hullet , lægger det elektriske kabel til slutningen og trække det tilbage mod adgang hul . Drop wiren ned til skifte hul og gøre tilslutninger .

Skift indstillinger

Store værelser med flere adgangspunkter brug for tre -vejs switch . I denne konfiguration begge to kontakter kan styre lyset. Ledningsføring Processen er den samme bortset fra , at tre-leder kabel er spændt fra centralerne til fastholdelsesanordningen . De to røde " rejsende " ledninger fra centralerne til fastholdelsesanordningen er indbyrdes forbundne, og en af de hvide ( neutrale) ledninger konverteres til et varmt ledning, der bærer strømmen til armaturet .
Brug af flere , eller bande , kontakter at kontrollere mere end én lys på et kredsløb er også en mulighed . I denne konfiguration , kører magt først til den ene stativ , så en anden og endelig til et par switche . Igen , er røde rejsende ledninger og en improviseret varm ledning, der bruges , men denne gang rejsende tilslutte inventar til en af kontakterne .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afgøre, om gulve i et hus , er laminatgulve , før du køber
 • pejs væg ideer
 • den bedste maling farver til store store værelser
 • hvordan du installerer et gulv grafisk
 • hvordan man kan dekorere en lego soveværelse
 • perle bord ideer
 • hvordan du fjerner farve fra forhæng
 • maling farver til træning værelser
 • hvordan man kan passe persienner
 • hvordan man kan farve forhæng
 •