hvordan at designe dine egne cedertræ hus

hvordan at designe dine egne cedertræ husDu kan bygge et hjem lavet af træ ved hjælp af en række forskellige materialer , men cedertræ hjem udholde vejr godt og ser smuk ud i årevis . Cedertræ konstruktion ser godt ud med mursten og sten eller mere overkommelig mursten og sten finér . Du kan designe en cedertræ hjem med enten metal eller tagpap . Mange cedertræ hjem er bygget i skovområder , så metallet er ofte et godt valg til nederdel fra blade og grene falder på taget. Cedertræ absorberer forskellige typer af pletter eller maling særdeles godt, så det ydre er forholdsvis let at vedligeholde .

Du skal bruge:
design bøger
. Hjemmesider af cedertræ hjem .
Skitseblok og blyant .
Millimeterpapir .
Prøver af sten og mursten .
Metaltagsystemer kataloger .
Vindue brochurer .
Grundlagsforskning sten .
Sten for skorsten .
Landskabspleje bøger .
VVS /bad kataloger .


1 .
Tal med din bank og beslutte , hvor meget du har råd til at bruge på et nyt hjem . Du skal bruge fakta om omkostninger pr kvadratmeter for en typisk byggeprojekt i dit område . Beslutte, om du kan bygge et hjem , der er tættere til 1. 500 kvadratmeter eller 2. 400 kvadratmeter , for eksempel . Brug dette som udgangspunkt .
2 .
Vælg den grundform hjem du kan lide . Taget er den mest definitive del af arkitekturen i ethvert hjem design . Beslutte, om du vil have en A-ramme , en kombination af tag vinkler , eller en straight ranch-type tag , for eksempel . Overveje at placere soveværelser på loftet for at bruge loftet plads under tag for ekstra gulvplads . Sammenlign hjem planer du finder i design bøger eller på internettet . Tal med en bygherre om udgifterne til en en -etagers hjem versus en to -etagers .
3 .
Tegn dit grundlæggende design på papir . Brug en skitseblok og derefter overføre idéer til millimeterpapir . Tillad en plads på millimeterpapir for seks inches af virkelige rum . Tegn forskellige grundplaner med antallet af værelser og bade du har brug for . Hvis dit budget er begrænset , sætte de fleste af dine firkantede optagelser ind i køkkenet-levende områder . Du kan altid bygge soveværelser i loftet områder eller bygge mindre soveværelser at give mulighed for mere boligareal .
4 .
List alle bekvemmeligheder, du gerne vil have . Oprette denne liste , så du kan vælge , hvad der er virkelig vigtigt . For eksempel ser hver cedertræ hjem bedre med en mursten eller sten fundament versus cinder blok fundament . En sten skorsten , hvælvede lofter , hot tub og rart landskabspleje bør være en del af huset . Beslut hvilke faciliteter du kan tilføje i et par år , så du bygge pladsen optagelser , du har brug for og bekymre sig om unødvendige faciliteter i den nærmeste fremtid .
5 .
Spørg om bygherrer i dit område . Tal med boligejere , der bor i cedertræ hjem , de har bygget på deres egen ejendom , hvis det er muligt . Tal med hjem design virksomhedsejere eller ledere af hjemme forbedringer butikker for at få navne på bygherrer . Tjek din bygherre valg med Better Business Bureau . Spørg din bygherre mulighed for at hjælpe dig med at vigtige beslutninger og finde ud af hvordan man kan spare penge på materialer .

gode råd og advarsler


 • Besøg nogle cedertræ model hjem i din region på display partier . Mens du måske ikke ønsker at konstruere et fremstillet cedertræ hjem , kan du få gode ideer til design og grundplaner i at se på disse ejendomme .
 • Anden Artikel

 • hvad man skal gøre for problemer med sol lys
 • hvordan man kan spray interiør male med en sprøjtepistol
 • hvordan man kan farve epoxy
 • hvordan man kan sætte stemning med farve i dit hjem .
 • hvordan balancen et vindue med gardiner
 • hvordan man kan tilføje karakter til et badeværelse for under $ 50
 • hvordan man kan ombygge dit badeværelse under 100 dollar
 • metallak ingredienser
 • ideer til en blå / hvid soveværelse
 • køkken maleri tendenser
 •