hvordan de skal dække gamle vinduer

hvordan de skal dække gamle vinduerWindows kan forbedre et værelse på mange måder . De lod lys ind i køkkenet , fremvise smukke udsigt fra stuen og lave trange , små badeværelser og soveværelser se større ud. Men hvis dine vinduer er temmelig gamle og slidte ud, behøver du ikke at bruge tusindvis af dollars for at få dem erstattet af fagfolk . En meget billigere --- og lettere --- mulighed er at skjule deres fejl med sjov og opfindsom vindue der dækker ideer

Du skal bruge: .
Gardiner
Nuancer.
Skodder.
Blinds .


1 .
Sæt gardinerne op over gamle vinduer . Den enkleste løsning , gardiner er den mest traditionelle måde at dække vinduerne . De fås i en endeløs række af farver , størrelser og stilarter , fra simple gardiner til elegant forhæng med tasseled bånd og gesims kasser eller sengeforhæng . Hvis du ønsker at være en smule mere lunefuld , har dine gardiner lavet af et materiale med en funky print eller mønster , eller sy dem selv . How-to kits er let tilgængelige på sy butikker og hobby butikker. På nogle specialbutikker , kan du medbringe et billede , har det udvidet og sat på et stort stykke stof , som derefter kan gøres til gardiner , det er en sjov måde at bruge dine foretrukne ferie fotos eller betagende udsigt over bjergene eller solrige strande .
2 .
Prøv nuancer , skodder eller persienner . Disse muligheder fungere godt, hvis du vil have noget andet end gardiner og er ideel til hjem med allergikere , da der vil være mindre stof at samle støv og dyrehår . En skygge er et ark af stof eller papir monteret på en fjeder-baseret rulle over et vindue . En lukkeren er en hængslet vindue dække , som normalt indeholder smalle , spaltegulve åbninger . Blinds hænger vindue belægninger er fremstillet af lameller er fremstillet af strimler af materiale og holdt sammen med snore , som bruges til at justere placeringen af lamellerne . Som med gardiner , er disse vindue belægninger fås i mange farver , størrelser og stilarter . Blind sorter omfatter mini , vandrette , lodrette og Roman. Du kan også vælge fra en vifte af materialer , såsom metal , stof , plast og træ . Nuancer, skodder og persienner kan custom fit til at rumme alle størrelser vindue .
3 .
Brug en skærm til dækning af gamle vinduer . Skærme kommer i versioner fra simple og en- paneler til formelle , elegant japansk Shoji skærme , der kan tilføje et strejf af elegance til ethvert rum . En multipaneled folde skærmen , eller et sæt af folde skærme er bedst til at dække en bred bank af store vinduer . Skærmbillederne kan justeres så let som gardiner, skærme , skodder og persienner , der dækker det vindue , når du ønsker privatliv eller blokering sollys , for derefter at folde pænt væk , når du vil have nyde udsigten udenfor . Du kan købe folde skærme i de fleste hjem indretning butikker , eller du kan bygge dem selv . Oprettelse af din egen skærm giver dig mulighed for at gøre det så stort eller lille , grundlæggende eller smag-specifikke , og monokromatisk eller farverig som du ønsker .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male polyurethanskum
 • hvordan man kan dekorere en lego soveværelse
 • hvordan man kan genoprette satin glans til latex maling
 • hvordan man fransk tekstur en mur
 • hvordan man får maling til at obligation til gummi
 • brug af olier og bobler i en jacuzzi
 • hvordan man kan købe tilpassede persienner
 • hvordan man kan hænge en træ dyvel stang
 • ideer til gamle støbejern skole klokker
 • hvordan man kan dekorere en fransk land indgangen
 •