hvordan du aktiverer dit badeværelse til et spa- oase

hvordan du aktiverer dit badeværelse til et spa- oase4 nemme trin for at tage dit badeværelse fra trist til spa
1 .
Så du vil oprette en " spa " som miljø i dit badeværelse , men du mangler kontanter . Der er et par enkle måder at skabe spa-oplevelse i dit badeværelse for under 100 dollars . Alt du behøver er lidt tid og energi og dit badeværelse drømme kan opnås på mindre end en dags arbejde . Her er nogle hurtige tips til at hjælpe dig med at nå dit badeværelse oase på et lille budget .
Ryd ud Clutter
Ryd alle de rod i dit badeværelse . Det betyder, kamme og børster liggende ude , tandpasta og tandbørster , barbermaskiner , plejeprodukter , etc. Spas kendt for at være rene og uden kabelrod . Glem ikke at rydde ud dit brusebad og karbad område sammen med din forfængelighed .
2 .
Color
Din spa badeværelse burde absolut have en dejlig neutral lag maling på det . Farven er en billig måde at ændre stemningen og energi i et rum . Afhængigt af hvor stor dit badeværelse er , kan du ikke engang at bruge en hel gallon . Vælg farver, der er beroligende som lys brune og køligt blå og grønne . Disse farver vil påberåbe sig en følelse af ro og afslapning .
3 .
Hardware
når de fastsætter for at oprette din spa badeværelse vil du helt sikkert vil sætte i ny hardware . Nye armaturer vil give enhver trist badeværelse en tiltrængt ansigtsløftning . Sats på vask og bad inventar , der har slanke og rene linjer . Der er mange billige og enkle muligheder at vælge fra , hvis du går til en større hjem forbedring butik versus den lokale Wal Mart eller lignende butikker .
4 .
Håndklæder og tilbehør
at tilføje til dit badeværelse spa transformation skal du bruge rigtige tilbehør . Sørg for at du har nogle gode duftende stearinlys pænt arrangeret i et display område . Få en vidjer kurv til at sætte nogle friske overdådigt håndklæder i. Rul håndklæder og binde dem med en dejlig farvebånd , før du lægger dem i kurven . Du kan også få matchende sæt af skumbad , krop vasker og krop sprays og vise dem pænt i dit badeværelse . Må ikke begå den fejl at over dræbe selv . Du ønsker ikke dit badeværelse til at føle sig rodet .
Hvis du implementerer alle disse tips til dit badeværelse gøre over , vil du være sikker på at opnå en spa og resort type badeværelse på ingen tid . Bare husk at holde den ren og uden kabelrod for at bevare dit nye badeværelse oase .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge en vinyl vinglas rack
 • vindue behandling dimensionering retningslinjer
 • hvordan man kan vise dine familie billeder for hyppige visning
 • hjemmelavet tæppe kicker
 • kan jeg konvertere en gas lampe indlæg til elektrisk ?
 • hvordan man kan hænge bivokslys
 • Hvordan kan jeg lime metalstykker sammen ?
 • hvordan man kan fjerne glasur fra keramiske fliser
 • hvad er fossile sten ?
 • skridt til at gøre et vindue gesims bestyrelse
 •