hvordan du indstiller japansk glas fliser

hvordan du indstiller japansk glas fliserGlas fliser har en lys -givende kvalitet uforlignelig med andre materialer . Japansk glas fliser , hvoraf nogle har papir på deres centrum , og andre som har farve på ryggen , kræver samme omhu under installationen , at andre typer af glas fliser gør . Klip, sæt og finish et glas flise installationen korrekt og sikre, at glasset vil fortsætte med at visuelt at forbedre det rum, den blev installeret i årevis

Du skal bruge: .
flisesav
. Diamant -indlagte glas fliser kniven.
Hvid, latex modificeret tynd-sæt .
Murske .
Slebet injektionsmørtel .
Injektionsmørtel flad .
Slebet caulk .


1 .
Læg fliserne der skal installeres i et tørt layout til at bestemme mønster af fliser og nedskæringer . En tør layout består af at lægge fliser uden mørtel i et område lige i størrelse til det område , hvor fliserne skal installeres at fastslå, hvor fliserne skal klippes til at passe . Start med en fuld flise i bunden , midten af anlægget , og arbejde ud jævnt til hver side .
2 .
Mark fliserne skal skæres med en lineal og blyant på deres bagside . Skær fliser på pladen så, at der er blevet sat med en diamant-encrusted glas skærekniv , ved at passere fliserne igennem saven hurtigt op og ned . Dette vil minimere skår og holde eventuelle chips på bagsiden af flisen , hvor det ikke vil blive set under installationen .
3 .
Aflever fliser , der er blevet skåret til den tørre layout at sikre den passer . Glas fliser skal have mindst en 1/8-inch fuger fælles mellem dem for at bidrage til at absorbere flex og forebygge revner . Forlad denne plads som en del af det tørre layout og installation .
4 .
Glat en lille mængde af hvide , modificeret latex tynd-sæt over det område , hvor fliserne vil blive installeret med en murske . Brug den flade side af murske og skabe en perfekt glat overflade for fliser at indstille i. Hvis grooves er tilbage i den tynde-sæt , skyggerne disse riller stemmer kan ses gennem glasset fliser , der påvirker deres udseende efter installation.

5 .
Placer fliser i mørtel i den samme rækkefølge bestemmes af den tørre layout . Twist fliserne lidt for at sætte dem på plads . Hvis det er nødvendigt at trykke dem forsigtigt med en trækølle indstillet korrekt dem på plads . Tillad mørtlen tørre i 24 timer.
6 .
Grout fliserne med slibes injektionsmørtel ved at pakke injektionsmørtel i injektionsmørtel leddene med en injektionsmørtel float . I hvert hjørne , hvor to vægge af glas mødes , samt hvor glasset fliser mødes en hård overflade, såsom gulv , counter eller badekar , skal du placere en perle af slebet caulk ind i fugen . Dette vil absorbere flex og afvikling af hjemmet , og hjælper med at beskytte fliserne fra revner .

gode råd og advarsler


 • Hvis fliserne ikke overholder godt på underlaget , back- smør hver flise ved belægning på bagsiden af hver flise med en ekstra lag af tynde-sæt før placere dem på underlaget .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male tapet i en mobile home
 • ideer , når picking maling til indendørs maling
 • hvordan man bruger træ bestand at tilføje en kappe
 • hvordan du installerer kapper stænger og hyldeknægte
 • hjemmelavet vindue fortelt instruktioner
 • hvordan man designer no- sy vindue behandlinger
 • hvordan man kan genbruge , genbrug og gøre det unikke
 • pleje af melamin
 • hvordan man kan skjule tv stik
 • hvordan man lak maling
 •