hvordan du installerer Tarkett laminatgulve

hvordan du installerer Tarkett laminatgulveDen Tarkett Co fremstiller laminatgulv produkter i en bred vifte af farver og overflader . Dette laminat tilbyder skønhed af træ på en brøkdel af omkostningerne ved massive , samt nem installation til gør-det-selv boligejere . Tarkett laminat er installeret ved hjælp af selskabets T-Loc -system , som forbinder planker til hinanden i stedet for på gulvet . Dette flydende installation kræver ingen søm , hæfteklammer eller lim , og kan være afsluttet i løbet af få timer , som de fleste installatører

Du skal bruge: .
Broom .
Gulv spartelmasse .
Murske .
Tarkett underlag .
Tarkett søm tape .
5/16-inch afstandsstykker .
Saw .
Støbning eller trim .
Hammer .
Udfør negle .


1 .
Placer din Tarkett laminat i det rum, hvor du planlægger at installere det . Efterlade den i sin plastik indpakning og lad det akklimatisere sig til temperatur og fugtighed ændringer i rummet i 48 timer før montering.
2 .
Sweep og rense dit undergulv til at fjerne al snavs , støv og snavs . Udfylde eventuelle revner eller lav pletter med en spartelmasse til at udjævne gulvet efter behov . Påfør spartelmasse med en murske og lad gulvet tørre helt , før du fortsætter med installationen .
3 .
Dæk undergulvet med Tarkett underlag produkter . Bruger standard skum underlag for træ undergulve . Brug skum med en indbygget dampspærre for betongulve . Overlap sømmene med 8 inches langs hver række, og forsegle sømmene med Tarkett søm tape til at holde underlag på plads .
4 .
Start installere laminat langs den længste eller mest synlige væg i rummet . Placer plankerne , så tungen stikkene vender mod væggen , og slip en 5/16-inch plastic spacer mellem bestyrelsen og bunden af muren . Brug disse afstandsstykker rundt om hele omkredsen af rummet , mens du arbejder på at skabe en dilatationsfuge .
5 .
Slut plankerne ende til ved at holde dem på en 45- graders vinkel . Line up stikkene på enderne af bestyrelsen og lås dem sammen ved at trykke dem flade til gulvet .
6 .
Klip enden af bestyrelser efter behov ved hjælp af en hånd eller et bord så . Hold laminatet ansigtet op når der skæres for at minimere skader på målstregen .
7 .
Stagger leddene langs hver række som du tilslutter plankerne ved hjælp af fer og not stik . Start hver række med en anden planke længde for at holde leddene fra kø .
8 .
Fit din sidste række på plads , skære det længde -wise efter behov ved hjælp af din sav. Tilføj en 5/16-inch plastic spacer mellem dette board og væggen .
9 .
Fjern alle afstandsklodser og installere støbning omkring kanten af plads til at skjule ekspansion fælles ( valgfri ) .

Anden Artikel

 • hvordan man beregner løbelængde til møbler
 • hvordan man kan overføre en titel , hvis en af ejerne er afgået ved døden
 • hvordan man kan male oversvømmelser og udkast markører
 • hvordan man kan justere 2- tommer vinyl persienner
 • hvad er afstanden mellem væggen pigge ?
 • hvordan man kan tape tæppe pad
 • hvordan man skaber en stemning med blomster
 • hvordan man kan hænge metal lys skær til fyrfadslys
 • vindkraftproduktion for boligejer
 • hvordan man kan hænge en træ dyvel stang
 •