hvordan du installerer et loft lys med en overligger

hvordan du installerer et loft lys med en overliggerSelv mindre lamper kan knyttes til forgreningsdåser anbringes på loftsbjælker , tungere armaturer kræver brug af en bandage bar for støtte . Skinnen bar , eller overliggeren , spænder over hullet til armaturet og er fastgjort i begge ender til loftsbjælker . Stol ikke på loftet til at støtte ethvert lys stativ . Hængende en fast understøttet af en bandage bar er et simpelt projekt , der kan nemt ske i en eftermiddag

Du skal bruge:
Utility kniv eller Nøglehullet så
. Bor med skruetrækker bit .
Skruetrækker .
Hammer .
Mejsel .
Elektriske ledninger .
Stik .
Afisoleringstænger .
Lampen .
Drywall reparationssæt .


1 .
Skær strømmen til værelse på banen boksen .
Gør nedskæringer i loftet og væggen til lampen og kontakten . Hullet til armaturet skal være mindst 6 inches i diameter at give mulighed for arbejde på armaturet 's klampe bar og samleboks , og skal være mellem to strøer over loftet . Lav en lille adgang hul direkte oven over tasten hul til fodring kablet .
2 .
Sæt armaturet tandbøjle baren gennem hullet . Brug en teleskopfunktion bandage bar for at tage højde for variationer i afstanden mellem strøerne eller at placere armaturet af æstetiske grunde . For enden af skinnen bar er bøjet i en 90- graders vinkel til baren . Anbringer ender af stangen til strøerne med skruer .
3 .
Fjern udslagsblanketter i samleboksen ved at poppe dem ud med en hammer og mejsel . Fastgør junction boks til tandbøjle baren med den hardware, der kommer med boksen . Normalt er dette en U-formet vedhæftet fil med skruer .
4 .
Kør ledningerne fra strømforsyningen beholderen til switch . Den bedste måde at gøre dette på er ved at fjerne sokler mellem beholderen og kontakten og kører wiren i mellemrummet mellem gulv og gipsvæg . Cut lille adgang huller under kontakt og beholderen til fodring af ledninger . Efterlad omkring 6 inches af ledning eksponeret i hver ende .
5 .
Sæt switch box på væggen og fjerne eventuelle knockouts . Feed wiren gennem knockout huller.
6 .
Kør ledning fra kontakten til lampen hul og gennem knockout huller i samleboksen .
7 .
Connect De to sorte ledninger på skifte til messing terminaler på kontakten . Tilslut det hvide ledninger sammen . Ground kontakten til fastholdelsesanordningen kassen .
8 .
Slut den sorte ledning på stativ til lysets sorte ledning . Tilslut den hvide ledning til lyset hvide ledning . Ground den fastgjorte til samleboksen . Fastgør stativ til klemkassen i henhold til producentens anvisninger .
9 .
Gendan magten til kredsløb og lappe adgang huller med drywall patch sæt.

Anden Artikel

 • fordele af beton pletten
 • hvordan du installerer en lysekrone over et loft fan site
 • hvordan man kan pleje af læder lampeskærme
 • hvordan man kan tilføje krystaller til en lys armatur
 • den bedste måde til at fjerne maling fra en udendørs vinduesramme
 • hvordan man skaber banke ned væg tekstur
 • hvordan man tapet en backsplash
 • hårdttræ kontra tæpper i soveværelser
 • hvordan man kan modernisere og opdatere en stue
 • hvordan man kan dekorere med Nautica
 •